Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE VILLEDIEU-LES-POELES Voorspeld 20 augustus 2021

Canalturf.com weersvoorspelling


De Franse manier van leven La photo de Franse manier van leven

Quinté + vrijdagavond in Cabourg met een Europese E-level drafrace, ruim 2.750 meter, 6-10 jaar inclusief, geen winst van €175.000. Trek je terug van 25 meter tot 78000 meter. Franse manier van leven (Onze foto), het rechtmatigheidsmodel, is een sterk steunpunt.

12 Franse manier van leven : In haar laatste vijftien wedstrijden eindigde ze veertien keer in de top vier, waaronder negen overwinningen. Hij bewees onlangs zijn vorm in Vincennes en Enghien. Hij slaagde en eindigde als tweede in twee pogingen in Cabourg. Het is een goede basis.

9 vingers rand : Aanvankelijk gediskwalificeerd op 14 augustus op de Franse renbaan, had hij eerder vijf races op rij gewonnen, waaronder een amateur in Engin en een andere op de F in Burniechette-la-Bale. Idealiter achteraf gezien, verdient het ook veel waardering.

3 esdoorn bladeren : Tijdens haar laatste twee ronden, in Cabourg, eindigde ze als derde in de D-race op 6 augustus en won ze de race van 23 juli in de F. Ze heeft de grootte op dat niveau en haar niveau is veilig.

1 Uwe Majesteit : Deze 7-jarige eunuch uit Zweden werd getraind door Jill Korens. Hij heeft het goed gedaan in zijn land en heeft sinds het begin van het jaar drie keer gewonnen. Hij heeft sinds 11 juni niet meer gelopen in Solvalla en zal bij deze comeback op blote voeten lopen. Het is een testrace. Wantrouwen.

8 FORREST D’EM : Aan het einde van de herfst van 2020 en tijdens de winter, op de verschillende provinciale circuits, behaalde hij goede resultaten. Gediskwalificeerd op 10 augustus bij Langon vanwege zijn comeback, zou hij dit keer beter moeten doen. Rekening houdend met zijn capaciteiten, moet hij voorzichtig zijn, vooral omdat hij op handen en voeten op blote voeten zal zijn.

READ  Dieudonne krijgt 200 dagen boete voor het verbergen van oplichting

2 Elvira Sawton : Een goede merrie uit de met gras begroeide pistes, doet nog veel goede prestaties op deze ondergrond. hier toevertrouwen aan frank niffardHet is niet raadzaam om zijn kandidatuur niet te verwaarlozen.

7 FASLIYEN D’ORGERES : Winnaar van Level D Quinté+ op 9 april in Vincennes, met een lengte van meer dan 2.850 meter, theoretisch de grootte van zo’n kavel. Hij is echter sinds 3 mei in Vichy niet meer in competitie gezien. Maar in de ogen van de oppositie kan het op een kleine plaats worden gehouden.

4 Umplais Dagit : Het is geen bliksemschicht, en de consistentie is niet het sterkste punt, maar met een goede rit, gezien het beste dat hij dit jaar heeft gedaan, kan het worden beschouwd als een vierde of vijfde vierkant.

Bij afwezigheid van vijandigheid : 11 sektaren

speel het 12 – Franse manier van leven Met 3,4/1 kansen in het enkelspel PMU.fr


Kiezen voor Nicolas Labora

een basis
12 Franse manier van leven
9 vinger rand
Opportuniteitsregels
3 esdoorn blad
1 Uwe Majesteit
8 FORREST D’EM
buiten
2 Elvira Sawton
7 Vassiline Dorger
4 Umplais Dagit

Prognose Samenvatting:

favoriete
12 – Franse manier van leven

een klap voor het hart
3 – esdoornblad

gek moment
4 – DAGUET D’OMBLAIS

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


FRENCH WAY OF LIFE ziet het leven in roze met “Yoyo”

Franse manier van leven Hij eindigde nooit meer dan tweede in Yoann Lebourgeois. Zijn poging in Cabourg eindigde met een overwinning en een runner-up. Ondanks de afstandsretour lijkt de inwoner van Grégoire Houel de beste garanties te bieden op dit gebied ZE5-evenement, Zeturf-hoofdspel. Finger des Bordes Hij mag niet worden veroordeeld voor zijn fout in Franceville. Afgaande op haar zegereeks in de zomer, verdient ze veel lof. bos achten Hiervoor is het zorgvuldig voorbereid. esdoorn blad, dat aan het einde van de laatste race werd opgemerkt, biedt ook serieuze garanties. Zweeds Levi’s Majesteit Vorm de “X” van de race. Het presenteert zeer interessante lijnen op zijn grondgebied. Elvira Soughton Hij klimt in de categorie, maar kan profiteren van zijn vorm en Frank Niffard-motor. Vaseline Dorgeren zijn categorie en sectar, om te hervatten, zal het dan verschijnen.

READ  Bruno wint nog steeds een wereldrecord

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer paard Bestuurder
12 Franse manier van leven J.
9 vinger rand Licano F.
8 FORREST D’EM Beller T.
3 esdoorn blad Tom d.
1 Uwe Majesteit Gilormini J.
2 Elvira Sawton Navard F.
7 Vassiline Dorger Lamarie F.
11 sectar Erno S.

Quinté BetClic.fr VoorspellingenQuinté BetClic.fr Voorspellingen


Europese race, open voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud, met een lengte van meer dan 2.750 meter – het begin van de vlucht. Uwe Majesteit (1) Hij moet voor het eerst hard toeslaan op ons land, omdat hij familie is van Gaby Gilormini.


Vind alle BetClic-voorspellingen voor vrijdag 20 augustus 2021

BetClic .blog

Druk op Selecteren

Elke dag biedt Canalturf u een consult aan Quinte Race +En Lijst van de tien paarden gekozen door de belangrijkste kranten van de Equestrian Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Turf Last, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Parisien, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favourite, Turf Matin, Presse Océan).

nummer paard Bestuurder
8 FORREST D’EM Beller T.
12 Franse manier van leven J.
3 esdoorn blad Tom d.
9 vinger rand Licano F.
1 Uwe Majesteit Gilormini J.
11 sectar Erno S.
2 Elvira Sawton Navard F.
7 Vassiline Dorger Lamarie F.
6 Tekortkomingen van experts Lamy A.
5 MELLBY GUARD Broeder d.