Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een voorlopige samenvatting van aflevering 997 voor maandag 23 augustus

in een Morgen is van onsWanneer Ulysses wordt neergeschoten terwijl ze gijzelaars vasthoudt, nemen Morgan en Sandrine een belangrijke beslissing over hun toekomst.

Maandag 23 Augustus in Morgen is van onswie ziet een nieuwe middelbare school Het opent zijn deuren aan het begin van het schooljaar.. een geweerschot gijzelneming NS lepel. De politie stormt voor de faciliteit. Martin belt Ophélie (Solange Frejean) meer Maar Anthony’s zus (Benjamin Jett) Geeft geen antwoord. Binnenkant, Ulysses (Sebastian Capgrass) raakte zwaargewond door een kogel.

Ulysses werd neergeschoten

Fluister een paar woorden tegen Chloe (Ingrid Chauvin wie onthult? Achter de schermen van de gijzeling), die druk uitoefent op zijn bloederige schouderwond. De jonge man speelt zijn rol Sebastian Capgrass, verklaart dan: ‘Als mij iets overkomt, kun je dan tegen Amanda zeggen dat ik van haar hou?’. Ulysses Hij laat Chloe beloven haar laatste woorden aan haar lieve en tedere dochter door te geven als haar iets ergs overkomt. Dan kondigt de jongen aan dat hij zijn linkerarm helemaal niet meer kan voelen. Hij moet onmiddellijk naar het ziekenhuis worden gebracht. Alleen Ofili weigert hem uit te zetten. Tegelijkertijd ontdekt Sylvain dat Anthony samenwerkt met Ofili. De laatste vraagt ​​Chloe om Martin te bellen om de boel te kalmeren.

In het buitenland, Maxim, terug, Hij zorgt voor Celeste en probeert Judith gerust te stellen met Marianne. De student verhuist van het Auguste Armand Instituut naar de plaats waar de gijzelaars worden vastgehouden. Hij vindt zijn vriend Bart (Hugo Langevin) en Ex-zoon Amanda Die zich grote zorgen maakt over Ulysses. Dorian van zijn kant voelt zich schuldig omdat hij Camille alleen heeft gelaten. Etienne vertelt hem dat hij nergens verantwoordelijk voor is. Binnen probeert Charlie met Anthony te redeneren, maar hij wil niets horen.

READ  Clara Morgan, in de auto, onthult haar gekke decolleté, met het risico chauffeurs te verbazen

Jack “houdt nog steeds van” Hadrianus

Audrey (Wat Michele Bernier tegen haar dochter Charlotte Gaccio zei toen ze haar vertelde over haar rol als Audrey in de TF1-serie(Koffie zetten voor Samuel maar een van zijn zonen)Wie zijn hun vertalers?) at de bloemkool die Samuel naar zijn collega’s bracht. De moeder gaat op zoek naar werk. Op het strand hangt Jack nog steeds aan Hadrianus (Anthony Colette) die doucht met zijn vriendin Sophia. De jongen hoopt biseksueel te zijn. Terug in de villa komt Lizzie Samuel tegen die het zich gemakkelijk heeft gemaakt bij het zwembad. De tiener schaamt zich erg. Terwijl de familie de villa wil verlaten, kondigt Audrey aan dat ze een manicure en pedicure gaat doen op het strand.

Morgan, Sandrine en Arthur gaan naar Guadeloupe

Sandrine (Juliette Trezzanini die ver weg zal zijn(gaat akkoord om Morgane te volgen)Wie is de metgezel van Mary Cattrix? ?) Waar zou je hun leven elders willen maken. Aart (Theo Coust Overweeg om met hen mee te gaan, tot ongenoegen Gabriël, die op zichzelf eindigt. Later vertelde Sandrine aan Morgan dat de functie van directeur van de school in Guadeloupe vrijkwam en haar werd aangeboden die te vervullen.

Ulysses gered!

Terwijl Xavier wil aanvallen, ontmoedigt Martin hem. Ofili beantwoordt uiteindelijk de telefoon, maar de gijzelnemer wil niet opgeven. Toen hoorde ik dat Camille de dochter is van de aanklager van Sett. Anthony stelt voor om Ulysses te bewerken. Alex verlaat het restaurant en maakt van de gelegenheid gebruik om een ​​bericht achter te laten voor de politie, terwijl Ofili zich op Camille richt.

READ  CNews: Michael Drucker verklaart zijn liefde voor Jean-Marc Morandini, Pascal Proud en Eric Zemmour