Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stefan Plaza: Zijn bureaus zijn een enorm succes en zijn zeer goede verdiensten worden onthuld

Het is een onderwerp van algemene nieuwsgierigheid van het publiek, en het is zelden tevreden met de verspreiding van black-out: sterrengeld. Leden Stephen PlazaZe hebben echter wat meer geleerd sinds ze zijn bedrijfsrekeningen hebben gedeponeerd en geraadpleegd BFM Immo. De M6-gastster verdient een heel (zeer) goed leven.

Inderdaad, de site meldt dat het netwerk van makelaars, vernoemd naar de beroemde makelaar, dat in 2015 werd gelanceerd, vorig jaar opnieuw een goed jaar had. “Na een uitzonderlijk jaar 2019 gekenmerkt door chaos bij het openen van kantoren en een explosie van omzet (…]werd het vastgoednetwerk van Stéphane Plaza herhaald in 2020 (…] De netwerkomzet steeg in één jaar tijd met 10,7% tot € 16,5 miljoen, terwijl de nettowinst met meer dan 20% (of iets meer dan € 1 miljoen) steeg tot € 5,98 miljoen.“Kunnen we erachter komen?

Vanzelfsprekend raakt Stéphane Plaza voor zo’n mooi bedrag het college niet. En met een goede reden, De 51-jarige makelaar en facilitator bezit niet alle aandelen van het netwerk maar slechts 25,5% Via zijn bedrijf SP Holding. De rest is in handen van de M6-groep (49% van het kapitaal) evenals van Patrick Michel Jaider de Lussini en de erfgenamen van Bernard de Cremier, die in 2019 overleed (de rest, namelijk 25,5%). We wisten dat Grid de beslissing had genomen.”Winst volledig toewijzen als dividend aan aandeelhouders” En daarom, Zo ontving Stefan Plaza 1.526.077 euro voor belastingen (vergeleken met € 1,24 miljoen in 2019).

Stéphane Plaza, dat de afgelopen jaren zijn activiteiten heeft gediversifieerd tussen theater (elektrische klepbioscoop (Ik verloor Albert), radio (grote hoofden) en zelfs het maken van strips, kan het succes van dit netwerk worden verblijd, want het bedrijf werd geschat op slechts 800.000 euro toen het werd opgericht! Geleden, “Het netwerk werkt met franchisenemers [qui payent un droit d’entrée et une part de leurs commissions, NDLR] En heel weinig werknemers (29 volgens de laatst gepubliceerde accounts)“En het heeft nog steeds meer dan 600 agentschappen namens Plaza in het hele land.

READ  Online dagelijkse trekkingen