Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karen Le Marchand zonder kleren voor haar verjaardag, deze niet vrijgegeven foto gepost door Stephane Plaza

Terwijl Karen Le Marchand haar verjaardag vierde, vierde haar beste vriendin Stephane Plein Hij besluit hem een ​​klein cadeautje te geven. De beroemdste makelaar in Frankrijk maakt van deze gelegenheid gebruik om een ​​momentopname te delen van de gastheer vanaf M6. op zijn rekening Instagram, presentator huis te koop En dus plaatst ze een foto van een mooie brunette zonder kleren. bezwaar Legt alles tot in de puntjes uit.

Karen Le Marchand: Beetje vreemde groeten van Stefan Plein

Verenigd voor het leven

te veel jaar nuKaren Le Marchand en Stephane Plein Echt onafscheidelijk geworden. Na hun ontmoeting in de wandelgangen van M6, gastheer en presentator deliefde in de wei Laat elkaar niet echt in de steek. En zo werd hun nabijheid zo duidelijk dat sommigen zich afvroegen of ze geen relatie hadden. Een gerucht dat al snel werd ontkend door de belangrijkste belanghebbenden, wat leidde tot een hechte, maar toch vriendschappelijke relatie. In de loop van de tijd is hun band echt duidelijk geworden, omdat ze regelmatig verschijnen.

In 2020 aarzelde Karen Le Marchand niet om haar vriend te helpen toen hij met moeilijkheden werd geconfronteerd. Hoe paradoxaal het ook mag klinken, de beroemdste makelaar in de Franse audiovisuele scene heeft zich al op straat begeven. Terwijl hij renovaties aan het doen was in zijn Parijse huis, Stephane Plein Hij kon geen andere tijdelijke huisvesting vinden. De reden waarom Karen Le Marchand ermee instemde hem een ​​aantal maanden te ontvangen. Als de twee sterren van het kleine scherm zo dicht bij elkaar stonden, was deze tijdelijke coëxistentie niet gemakkelijk. We moeten ook toegeven dat de twee vrienden niet helemaal hetzelfde levenstempo hebben.

vuur en water

Lou Karen Le Marchand en Stéphane Plein Ze hebben zoveel gemeen dat hun dagelijks leven niet helemaal hetzelfde is. Totaal onvoorspelbaar, Stefan Plein is een echte elektrische batterij, terwijl Karen Le Marchand van haar kant een veel rustiger leven lijkt te hebben. Uiteindelijk verliep hun leven samen niet zonder enige spanning, zoals de presentator uitlegde in een interview met Télé Star. En tijdens deze uitwisseling met de pers aarzelde de presentator van Channel Six niet om grapjes te maken over de situatie. Een interview waarin hij niet naliet zijn beste vriend voor de gek te houden.

Volgens Stefan PleinKaren Le Marchand heeft gewoontes die niet in verhouding staan ​​tot haar leeftijd. Ze trok in bij Karen, die ze niet meer aankon. (…) Het heeft zijn leven zo veranderd omdat we helemaal niet hetzelfde eten en niet dezelfde prestatie hebben (…). Het lijkt erop dat ik ook hardop praat. Ik denk dat ik te jong ben. Het is groter dan haar lichaam.” Een grapje dat duidelijk op een ironische toon is gemaakt. Want als er één ingrediënt is dat de twee vrienden verenigt, dan is het wel humor. bezwaar U kunt het u zonder verder uitstel bewijzen.

Karen Le Marchand: Het antwoord van de herder op de herder

Een paar maanden geleden aarzelde Karen Le Marchand niet om haar vriendin voor de gek te houden. terwijl stefan Plein De mooie brunette vierde haar verjaardag en maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​ietwat ongemakkelijke momentopname te delen van degene van wie ze vandaag onafscheidelijk is. In dit kiekje kunnen netizens vijftig knappe dingen zien in panty’s en een tutu. Een post die uiteraard niet naliet een hoop hilarische reacties uit te lokken bij de gemeente. Aanstaande maandag 16 augustus 2021 Stefan Plein Dus het lijkt erop dat hij besloot wraak te nemen.

Sterker nog, Karen Le Marchand viert in augustus haar 53e verjaardag. Als vrienden elkaar meestal bloemen of leuke cadeautjes geven, zou Stefan niet weten. Plein. Om het evenement te vieren, gaf de presentator er de voorkeur aan om op een heel andere manier hulde te brengen aan zijn vriend. in een verhaal over Instagram, de deelnemer Alvast een foto van Karen Le Marchand zonder kleren aan. Een cliché dat teruggaat tot zijn vroege jeugd en hem in staat stelt zijn mooie gezicht te ontdekken. Om de meest gevoelige delen van Karen Le Marchand’s lichaam te verbergen, Stefan Plein Wel nam hij voorzorgsmaatregelen door bloememoji’s op de juiste plekken te plaatsen. Een bericht met het bijschrift “Happy Birthday Karen”. Alvorens toe te voegen: ” de rozenraap het op nu “.


READ  Online dagelijkse trekkingen