Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn vader stemt ermee in zijn plaats als leraar op te geven

De zangeres vraagt ​​de Amerikaanse justitie om haar vader, Jamie, te vervangen door een andere leraar.

Jamie Spears, de vader van Britney Spears, heeft ermee ingestemd om zijn voogdij op te geven, in het kader van de controversiële voogdij over zijn dochter, hebben een aantal Amerikaanse media bekendgemaakt, waaronder TMZ En verschillendDeze donderdag.

De vader van de popster diende donderdag zijn reactie in bij het Los Angeles County Superior Court met betrekking tot het verzoek van Britney Spears om uit zijn functie te worden geschorst. Als Jimmy’s advocaat in eerste instantie beweert dat “er geen reden is om hem te schorsen of uit zijn huis te zetten”, is het publieke meningsverschil waarover een vertaler giftig Hem aansporen zich terug te trekken.

“Het is zeer twijfelachtig of een verandering van voogd in het belang van Britney Spears zou zijn. Hoewel Mr. Spears onterecht wordt aangevallen, gelooft hij niet dat er een openbare ruzie is met zijn dochter over haar status. Het is in zijn beste belang, dus hij is van plan om samen te werken met de rechtbank en een dochter van een advocaat om zich voor te bereiden op een ordelijke overgang onder voogdij.”

“we zijn gelukkig”

Popsteradvocaat Matthew Rosengart prees de advertentie in een verklaring die hij citeerde verschillend.

“We zijn verheugd dat de heer Spears en zijn advocaten vandaag in een juridisch document hebben toegegeven dat hij moet worden ingetrokken. Er is recht gedaan aan Britney”, zei hij.

De advocaat blijft zich inzetten om “ons actieve onderzoek naar het gedrag van de heer Spears en anderen in de afgelopen 13 jaar voort te zetten, terwijl hij miljoenen dollars heeft geïnd uit de nalatenschap van zijn dochter.”

READ  In Brazilië schortte Telegram de rechtsgang op

Dit systeem werd de zangeres in 2008 opgelegd na een reeks opmerkelijke blunders en wordt voornamelijk gerund door haar vader. De zanger hekelt deze onlangs bevestigde actie Ze treedt niet meer op op het podium Zolang het onder toezicht van laatstgenoemde staat.

Clemens Poetin BFMTV-verslaggever