Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn restaurant sluit vanwege Covid-19

Voor sommigen duurt de gecompliceerde periode zowel financieel als mentaal. Sinds de verlenging van de gezondheidsvergunning die door de regering is beslist, bereiden restaurants zich voor om elke klant bij de ingang van hun etablissement te controleren. Helaas zou dit niet het geval zijn voor het beroemde Bordeaux-restaurant Philippe Echebest. The Fourth Wall geadverteerd op hun website slecht nieuws, Donderdag 22 juli: “Met droefheid en spijt delen wij u mee dat de faciliteit een paar dagen gesloten is geweest. Er zijn verschillende vermoedelijke gevallen van Covid-19 onder medewerkers bekend gemaakt.”

Er is veel reclame gemaakt voor het restaurant in Bordeaux, door de identiteit van de eigenaar, en het zal begin augustus niet tegelijkertijd met zijn concurrenten de controle op de gezondheidskaart openen. De prioriteit van de Stichting blijft “de veiligheid van iedereen”, aldus de woorden die op haar site worden gebruikt. Gelukkig is dit geen definitieve sluiting, maar slechts een “voorzorgsprincipe” om besmetting met Covid-19 te voorkomen. Slecht nieuws voor Philip Eichebest die heeft onlangs dichtgeslagen De zeer “snelle” implementatie van de gezondheidskaart, deze dinsdag 20 juli, op BFMTV. Toen verklaarde een Top Chef-jurylid: “Het gaat te snel en er is vooraf niet met ons overlegd.”

Philip Eichebest staat bekend om het niet verzachten van woorden. Sinds het begin van de epidemie en de maatregelen van de overheid is de eigenaar van de vierde muur vaak te gast bij BFMTV (…]

Lees meer op de GALA-website

Toen Meghan Markle toegaf dat ze verliefd was geworden op Engelse mannen en het leven in Londen…
Linda Carter (Wonderful Woman): De dag waarop haar leven voor altijd veranderde
Pictures – Rania of Jordan is goddelijk en stralend om haar man in Washington te ondersteunen
Meghan Markle volgt Harry op het spoor met de uitgave van haar eigen boek…
Olympische Spelen 2021: Wie is Luca Mkhedze, de eerste Fransman die een medaille wint in Tokio?

READ  Quinté PMU - PRIX DU CHATEAU NEUF TEKEN 17 JULI 2022