Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De filmindustrie roept om hulp bij dalende acceptatie

Vandaag, vrijdag, lanceerden bioscopen en distributeurs een oproep om hulp, naar aanleiding van de toepassing van de gezondheidskaart op plaatsen van cultuur en amusement, wat leidde tot een daling van het aantal bezoekers sinds woensdag.

Artikel door

Frankrijk tv’s

schrijfcultuur

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

‘Enorm plan voor distributie’ Geclaimd door de National Federation of Film Publishers (FNEF) die de belangrijkste Franse distributeurs (Gaumont, Universal Pictures, Studiocanal …) verenigt.

FNEF veroordeelt ‘industriële ramp’, waarbij werd opgemerkt dat de acceptatie in de bioscopen tussen dinsdag en woensdag, de dag van de release van nieuwe films, inclusief de langverwachte films, met 70% sterk is gedaald. Camelot – Deel 1.

“Als er de komende uren geen signaal wordt gegeven aan de economische actoren in de sector, zullen we moeten verwachten dat we in theaters alleen een zwart scherm zullen hebben.”, zegt FNEF. “Zonder de investeringen van distributeurs is de filmproductie gedoemd te mislukken en kan de theaterexploitatie niet doorgaan.”.

Zoals beweerd door de Nationale Federatie van Franse Cinema (FNCF) ‘Enorme noodhulp voor bioscopen’En de terugkeer van de hulp die tijdens de gezondheidscrisis werd ingezet, inclusief het mechanisme van gedeeltelijke activiteit.

Een gezondheidsvergunning (waarvan volledige vaccinatie of een negatieve test wordt gecertificeerd) is vereist bij de ingang van alle uitgaans- en culturele locaties die plaats bieden aan 50 of meer mensen sinds woensdag 21 juli. Deze omvatten bioscopen, theaters, concertzalen, sportzalen, zwembaden, tenten, speelkamers, pretparken, galerijen, galerijen of shows.

READ  François Hollande is de stem van een van de personages in de animatieserie "Silex and the City"

De Senaat keurde vrijdag het wetsvoorstel goed om het ticket begin augustus uit te breiden naar bars, restaurants en grote winkelcentra, na de eerste stemming in de vergadering.