Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maifa Ghanem (LMvsMonde6) vs. Mila Jasmine, antwoordt ze

Maifa Ghanem’s vriendin met Laura Lempica, maakt een schattig statement voor hem en is er een grote hit mee. En op haar Instagram-verhaal plaatste de mooie vrouw ook een bericht dat gericht lijkt te zijn aan Milla Jasmine. We herinneren je eraan dat de twee jonge vrouwen al enkele weken verkouden zijn. En het filmen van Marseillais versus de rest van de wereld 6 hielp niet. op Instagram, Mifa Ghanam schrijft: “Aan alle mensen die het leven voor mij hebben uitgevonden. En aan degenen die me hebben aangevallen toen ik mijn telefoon niet had. Ik kan niet wachten om Snap hihi te vinden.” De publicaties die we u uitnodigen om een ​​beetje te verkennen in dit artikel.

Doelgericht bericht! – Credit(s): Instagram maevaa.ghennam
Mijlen bezorgd?
Mijlen bezorgd? – Credit(s): Instagram maevaa.ghennam

En als we denken dat Milla Jasmine het doelwit is van deze brief, is dat gewoon omdat ze grote hints gaf nadat ze uit Marseille was geëlimineerd tegen de rest van de wereld.. Uitsluiting veroorzaakt door Maifa Ghanem. En vooral Mila zwaaide ermee “Vrienden die zich bezighouden met lichamelijke zaken zitten midden in een ruzie, terwijl ze alles opnieuw ontwerpen om er net zo uit te zien als zij.”Ze begrijpt het niet. Hoe dan ook, als Maeva Ghennam haar Snapchat-account terugkrijgt, is ze duidelijk van plan langs te komen! maar voorheen, We laten je uitzoeken of Julian Tanti en Maeva Gaynam zich hebben verzoend op de set van het kruis.

READ  Sylvie Vartan onthult schokkende onthullingen over Johnny Hallyday...