Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netizens berispte Jean-Marie Bigard na een foto van zijn show in Fréjus

Tegen de sanitaire pas, maar hij is verplicht deze toe te passen om zijn kamers te vullen. Door een foto van zijn show in Fréjus op sociale netwerken te plaatsen, werd Jean-Marie Bigard door veel netizens op de proef gesteld.

De dag voor zijn optreden in Var City plaatste hij een bericht: “Vrienden. Ik heb tot het laatste moment gevochten, maar er komt een gezondheidstest in Frejus en Nice. Het spijt me. Ik verwacht veel van jullie.” Dus de anti-vaccin en anti-gezondheidsverkeersfiguur moest zich aan de regels houden om voor zijn publiek te spelen.

Zaterdag plaatste Jean-Marie Bigard een foto van hem op het podium, tijdens zijn verblijf Tafereel. Een publicatie die veel internetgebruikers niet bevalt. Sommigen bekritiseerden hem omdat hij hem respecteerde Gezondheidspas Om geldredenen hebben anderen gewezen op de ironie van de situatie, voor een personage dat zogenaamd ‘de strijdmacht op zijn plaats’ zou hebben. Iemand beschreef hem als “een lafaard, leeggelopen, laf, laf.” Een ander zei dat ze zich omdraaide zodat ze haar gezondheidskaart niet hoefde te laten zien, omdat ‘het geen schaap is’.

Ondertussen verdedigden sommige netizens de komiek, in de overtuiging dat hij werk nodig had.

READ  Lawrence Arnie in een relatie met Danny Boone: wie is de vader van zijn zoon?