Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We leven in een gekke wereld!”

Door de gezondheidsvergunning op 12 juli te verlengen, heeft Emmanuel Macron een nieuwe impuls gegeven aan een vaccinatiecampagne die is beginnen te stagneren. Veel tegenstanders blijven echter hun stem laten horen. Sinds deze aankondigingen heeft de Mana Bass-beweging zich vermenigvuldigd en regent het demonstraties in heel Frankrijk. In Marseille werden dit weekend twee journalisten van France 2 aangenomen tijdens een demonstratie tegen gezondheidsvergunningen.

Sommige kunstenaars aarzelen niet om op het bord te gaan staan ​​en de positie van ontwerpers om niet te worden gevaccineerd aan de kaak stellen. Dit is het geval van Alain Souchon, die onlangs een interview gaf aan Le Télégramme om het vervolg van zijn tournee te markeren. De vertolker van de “emotionele menigte” was zeer virulent in deze observaties met betrekking tot antivaccins. “Het is ongebruikelijk voor die mensen die er niets van weten, maar er principieel tegen zijn. We leven in een gekke wereld! We weten echter heel goed dat dit de enige manier is om kudde-immuniteit te bereiken en te voorkomen dat we terugvallen in dezelfde galeien.”, ik werd boos.

De 77-jarige, die beweert gevaccineerd te zijn en perfect fit, voegde toe:We hebben geluk dat we vaccins hebben, maar heel weinig mensen aarzelen of weigeren nog te vaccineren. Er zijn andere armere landen in de wereld die mensen willen bereiken, maar niet kunnen bereiken.” betreuren. De partner van Laurent Folzi, die graag een einde wilde maken aan de nieuwe beperkende maatregelen en een terugkeer naar de normale gang van zaken, was blij dat hij het beroep kon uitoefenen waar hij zo van houdt.

READ  Gabriella en Jacques de Monaco, elegant en gelukkig met hun vader: een magische koets getrokken door een paard, en Charlene is afwezig

THL