Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Restaurants, tribunes, treinen, bioscopen… Waar wordt de gezondheidskaart verplicht?

Verlenging – Na de goedkeuring van de Anti-Covid Verlengingswet Gezondheidsvergunning, zal deze nu op veel plaatsen moeten worden ingevoerd. Musea, bioscopen, restaurants, ziekenhuizen… wij doen de beoordeling.

Voordat Een virus dat razendsnel toeslaat In Frankrijk heeft de regering een wet aangenomen waarin met name de verlenging van de gezondheidsvergunning is opgenomen. Op 21 juli heeft de vaccinatie voltooid, is de laatste immunisatietest niet goedgekeurd, is er een bepaald besluit genomen door de officiële publicatie van het officiële tijdschrift en is er een duidelijke sluier van de regering geweest.

Alle info over

Deltavariabele: Frankrijk wordt geconfronteerd met een vierde golf

Dit zijn de plaatsen waar u nu een gezondheidsvergunning moet indienen.

Plaatsen van vermaak en cultuur

Dit zijn in feite plaatsen of faciliteiten die aan hen zijn gewijd “culturele, recreatieve, sportieve of feestelijke activiteiten, evenals beurzen of handelsbeurzen”En Volgens de tekst van dit besluit. de Musea en bibliotheken Het voegde echter toe aan de lijst van deze plaatsen die vooraf was bepaald door het oorspronkelijke besluit.

Vooral bezorgd Conferentie- en voorstellingszalen, bioscopen, feesttenten, pretparken, spel- en danszalen, beurzen of tentoonstellingen van tijdelijke aard, evenals overdekte sportfaciliteiten. Ook beïnvloed door deze schaalverkleining, “Culturele, sportieve, ludieke of feestelijke evenementen georganiseerd op een openbare plaats of op een voor het publiek toegankelijke plaats.” Tot slot valt u onder de werkingssfeer van het besluit Cruiseschepen en boten, voor reizigers met accommodatie of die internationale verbindingen maken, tussen gemeenschappen of naar Corsica.

Cafés, restaurants, treinen…

De gezondheidswet die zondagavond door het parlement is aangenomen, voorziet in de verlenging van de inreisvergunning tot: Alle instellingen zijn open voor het publiek. Dus je maakt je zorgen cafés en de Restaurants, zelfs in terras. Het zal ook nodig zijn om een ​​gezondheidsvergunning te tonen bij de ingang bejaardentehuizen en de ziekenhuizenOf het nu voor patiënten of bezoekers is, behalve voor noodgevallen.

READ  Tom Cruise onthult de risico's van zijn leven in 'Mission: Impossible 7'

De sanitaire verkeerscontrole zal worden uitgevoerd door mensen die op deze plaatsen werken. Controles zullen in eerste instantie de verantwoordelijkheid zijn van de administratieve politie in plaats van het strafrechtelijk systeem, wat leidt tot duizelingwekkende straffen tegen instellingen die het publiek verwelkomen en weigeren de gezondheidskaart te controleren.

Voor elke lange reis is ook een gezondheidsvergunning nodig. Het is dus vereist voor deze reizen, zowel in Vliegtuig, trein of bus. Eindelijk, in Gebedshuizen, zal een gezondheidskaart nodig zijn voor bezoekers die er naartoe gaan, maar niet voor religieuze activiteiten die daar plaatsvinden, zoals religieuze ceremonies.

Lees ook

  • Gezondheidspas: de Hoge Raad voor Volksgezondheid pleit voor uitbreiding naar scholen
  • Gezondheidsvergunning: themaparken en bioscopen zijn gereguleerd

Een gezondheidsvergunning is uiteindelijk niet nodig om binnen te komen winkelcentra. De gouverneurs zullen het echter kunnen plaatsen in het geval van een uitzonderlijke verergering van de epidemie bij de ingangen van winkelcentra, waarvan de omvang moet worden bepaald.

De kostbare sesam is ook niet nodig op campings, vakantiecentra en hotels die alleen accommodatie aanbieden. Aan de andere kant zullen die plaatsen met een zwembad, balzaal, bar of restaurant aan het begin van het verblijf een gezondheidsvergunning moeten vragen.

Al deze maatregelen moeten worden uitgevoerd “begin augustus”.

over hetzelfde onderwerp

Meest gelezen artikelen

LIVE – Gezondheidspas: wetsvoorstel eindelijk aangenomen door het parlement

Gezondheidsverklaring en vaccinatieplicht: weigering zal uiteindelijk geen reden voor ontslag zijn

Gezondheidskaart, terrassen, vaccinatieplicht… Wat staat er in het door de Tweede Kamer aangenomen wetsvoorstel

READ  Helen Segara transformeert, slanker, onthult haar prachtige geheim van afslanken!

Corsica: 33 positieve gevallen in zomerkamp ondanks “geldige gezondheidsvergunningen”

“We gingen van Socrates naar Francis Lallan”: de vernietigende toespraak van een senator tegen vaccins

LCI-logo
Verdedigt de ambitie van informatie
VrijEn
Geverifieerd Iedereen heeft er toegang toe dankzij het inkomen
publiciteit beroemdheid .

Om ons te helpen deze gratis service te behouden, kunt u “uw keuze wijzigen” en alle cookies accepteren.