Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heeft Adriana Karembeu Michelle Symes voor altijd de rug toegekeerd? Deze vreemde advertentie van de gastheer die alles zegt!

Al bijna 10 jaar zijn Michelle Simes en Adriana Karembeu supersterren van het menselijk lichaam dankzij hun France 2-show, een diepgaande verkenning waardoor de twee gastheren erg vriendelijk zijn geworden.

Adriana Karembeu en haar vriend staan ​​voor de camera als in hun eigen leven en zijn onafscheidelijk. Maar nu, met de tijd en de plannen van iedereen, lijken de dingen te zijn veranderd. Terwijl France 3 zojuist heeft aangekondigd dat de mooie blondine officieel toetreedt tot de cast van Plus belle la vie, wordt Michel Cymes tijdens hun show in de steek gelaten.

In antwoord op een vraag van Télé Poche deed de beroemdste arts van de Pakistaanse luchtmacht een onverwachte aankondiging: “Negen vierendertig jaar later hebben we een kleine concepttour.Het einde van het avontuur benadrukken.In plaats daarvan draait de nieuwe formule in een nieuwe show om de ziel. Over de hele wereld zijn er medicijnen die de westerse cultuur niet begrijpt. Sjamanen bijvoorbeeld, ik weet niet hoe ze werken, maar ik ben wel geïnteresseerd om te weten.”Zeker, maar de vraag rijst: met of zonder Adriana Karembeu? Op dit moment zijn er nog geen details bekend…

Zie ook:

Bewerken

READ  Omar Sy en zijn vrouw Helen schitteren in de chef-kok: een medeplichtige foto van de hoofdkandidaat!