Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zidane’s krachtige woorden lekten voor de herkansing naar zijn groep

Zidane’s krachtige woorden lekten voor de herkansing naar zijn groep

Op weg naar ons WK LOSC: Cijfers uit de coachingcarrière van Christophe Galtier

Vanavond zal Real Madrid nauwelijks winnen in Chelsea Park (minder dan twee goals) om zich te kwalificeren voor de Champions League-finale. Er wordt verwacht dat er een wedstrijd komt van Zinedine Zidane nadat hij wordt gepest door een coach die amper slaagt: Thomas Tuchel.

De Franse technicus krijgt de kans om voor de vierde keer de C1 Finale te spelen, dus hij zal er alles aan doen om hem te grijpen. Vanmorgen probeerde Zidane tijdens zijn training opnieuw zijn mannen te versterken met een positieve toespraak in Spanje.

Het elfde wereldwijde nummer 339 is hier beschikbaar

Zidane vraagt ​​om agressiviteit … en goed spel

Al benadrukt Zidane het belang van het verplaatsen van de fysieke tegenstander. De voormalige ronde-bal-esthetiek die hij niet kon afmaken zonder de leuke waarde op te roepen. “We moeten vanavond erg agressief zijn. Daar zijn ze aan gewend, dus we moeten echt agressief zijn. Speel dan, speel, vang de bal. We zullen moeten spelen en genieten van deze momenten met de bal, want dat is wat ons hier heeft gebracht. . En zo is Real Madrid altijd geweest. ”Besloot de Franse coach.

READ  Engeland versloeg IJsland in hun laatste wedstrijd voor het EK