Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nog steeds een vreselijke prestatie van Kante, die opnieuw werd verkozen tot MVP

Nog steeds een vreselijke prestatie van Kante, die opnieuw werd verkozen tot MVP

Man van de wedstrijd in Madrid, man van de wedstrijd in Londen. Terwijl Chelsea woensdagavond Real versloeg in de terugwedstrijd van de halve finale van de Champions League (2-0), was N’Golo Kante wederom uitzonderlijk.

Chelsea versloeg woensdagavond Real Madrid (2-0), plaatste zich voor de Champions League-finale en de vraag rijst: is de Ngolo Kante-trofee groot genoeg? Hij werd vorige week al verkozen tot MVP in de heenwedstrijd van de halve finale, de Franse middenvelder deed het opnieuw op Stamford Bridge en won opnieuw het kleine zilveren balletje.

Eer bewaker (of bijna) als je niet op het veld bent

Beloning verschuldigd? Absoluut. De tweede speler in het kilometers afgelegde klassement (11,38 km), eerste in de netto gecreëerde kansen (3), de wereldkampioen maakte de voorlaatste pass op het eerste doelpunt van Werner, de voorlaatste pass op het tweede doelpunt van Jebel, en kon zelfs de net in de tweede helft Zo niet, dan maakte Valverde een geweldige comeback.

Dit alles leverde hem duidelijk weer lof op. In Engeland, in Zuid-Afrika, waar een van de beroemdste sportjournalisten van het land zijn vermogen om ‘hier, daar en overal’ te zijn prees, maar ook in Frankrijk, waar voormalig centrumverdediger René-Etienne Dido, om er maar een paar te noemen, riep zijn bewondering op sociale media.

Ah ja, N’Golo Kanté had ook het gejuich van een paar dozijn Chelsea-fans toen hij Stamford Bridge met de auto verliet. Een kleine, discrete auto natuurlijk.

READ  Paris Saint-Germain: Oranje-international Jackie Groen staat op het punt om te tekenen