Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Zelfs niet meer respectvol” “Sorry” “gewelddadige” netizens waren geschokt door de opmerkingen van Cyril Hanoun jegens Jean Messiha.

Deze donderdagavond in Raak mijn tv niet aan, een aanval van Cyril Hanoun op zijn gast, Jean Messiha, die moeite had met communiceren via sociale netwerken. Verschillende tweeters dachten dat de gastheer de grens had overschreden, midden in een discussie… over intimidatie.

C8 Live schermopname

Een week na de seizoensfinale was Cyril Hanouneh, die de cartoon op donderdag 3 juni in korte broek tekende, bijzonder onverwacht. Reeds gericht op back-to-school projecten, gaf de presentator eerst de gelegenheid aan de historici die op de set aanwezig waren om hun wensen voor het komende seizoen te uiten: salarisverhoging, eigen programma’s, waaronder tennistraining, aantal uitzendingen per week enz. . Er werden veel eisen gesteld en Cyril ontmoette een vriendelijke, attente. En daarom Benjamin Castaldi Ik wist dat hij vrijdag de bank zou overnemen en dat Valerie Benaim van tijd tot tijd aan het roer zou staan 6 tot 7.

Maar Cyril’s aanhankelijke geduld veranderde niet tijdens de show. Voor de duizendste keer in enkele maanden belde de gastheer – Voormalig lid van de Nationale Assemblee, Jean Masiha Voor discussie over de groep. het onderwerp van vandaag: Het proces tegen internetstalkers van jonge kilometers, die momenteel plaatsvindt bij de correctionele rechtbank van Parijs.

Zo gaf de gast zijn beslissende mening in het dossier van de rechter: “Er zijn 99% van de pesters die absoluut moslim zijn”, bevestigde hij tegenover Cyril Hanouna, die het zat is om dezelfde beschuldigingen uit zijn mond te horen. Maar tot nu toe was er niets ongewoons tussen de twee mannen. Maar op het moment van de aankondiging laaide de sfeer ineens op.

READ  “Ik brak ...” (video)

Terwijl Cyril Hanouna de breuk aankondigde, stond Jean Mesiha erop een (lang) betoog dat hij begonnen was af te ronden. Een versie die de gastheer helemaal niet beviel. “Flikker op!” , en vertrok vervolgens in een golf van verontwaardiging voordat de advertentiepagina werd gelanceerd. Een explosie van mensen die heftig reageerden op het web: als voor sommigen de herinstallatie leuk was vanwege de extreme ideeën van de mens, voor anderen was het volledig misplaatst. Zelfs zonder de twijfelachtige gedachten van Jan Masiha te delen, vonden velen dat hij, net als alle gasten, recht had op respect. Vooral omdat de laatste al last heeft gehad van de spot van ‘Camel’s Head’ en een Oog in oog vernederend oog in oog met rapper Bubba.

Maar het leek erop dat de aanhankelijke Cyril geen spijt had van zijn woorden. Na een paar minuten in beroep gaan, maakte hij het zelfs gelaagd, bedreigend zijn gast, altijd spraakzaam: “Als ik met je praat, is dat hier de regel, anders kom je niet terug. Je eindigt echt zoals ik. Vervelend. ..”. sfeer…