Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anne Romanoff is uit Europa 1, de golf van vertrek zet zich voort

In dit tempo zullen niet veel mensen overblijven. Na Pascal Clarke en Julian Buger wordt ook Anne Romanoff bedankt voor Europa 1. Ze is Parijse Wie kondigde op donderdag 3 juni 2021 het vertrek van de cabaretier aan. Volgens onze collega’s zijn show, dit is goed Het stopt op 2 juli, na vijf jaar uitzenden.

Dit vertrek smaakt naar déjà vu voor Anne Romanoff, die in 2014 al bij hetzelfde radiostation was ontslagen. Ze zei toen: “Ik werd in vier minuten uit Europa 1 getrapt. Ik begrijp de reden van mijn ontslag niet. We hadden een goed publiek. Je hebt de borstkas met 57% verbeterd. Ik begreep dat het aanbod duur was. Ik was bereid om minder te nemen en ik weet zeker dat columnisten ook. Maar toen ik het voorstelde, kreeg ik geen antwoord. Ik werd ontslagen in vier minutenNiet van streek, vond ze in 2016 eindelijk Europa 1-studio’s. Momenteel moet de komiek nog reageren op de aankondiging van zijn vertrek.

Anne Romanoff is niet de enige die Europa 1 heeft verlaten. Woensdag maakte Pascal Clarke zelf op haar Twitter-account bekend dat ze volgend schooljaar niet meer zou terugkeren: “Niet verwonderlijk maar helaas: ik heb net vernomen dat ik volgend seizoen niet meer in Europa 1 zal zijn (zonder opgaaf van reden) #100AnsDeLaRadio #gueuledebois”. De journalist zal niet hebben ingediend mediacultuur Dit is de tijd van het seizoen.

Afgelopen weekend kondigde Julien Buger zijn vertrek uit Europa 1 aan aan verslaggevers van Parijse. In tegenstelling tot zijn zussen was het de presentator van 13 Hours of France 2 die de beslissing zou hebben genomen om de clip niet meer te presenteren van 18u tot 20u: “Ik heb besloten de samenwerking met Europa 1 stop te zetten. Dat betreur ik eerlijk gezegd, vooral omdat de resultaten van de hoorzittingen zeer bemoedigend waren. Maar ik denk niet dat we in een verkiezingsjaar twee veldslagen tegelijk kunnen uitvechten, dus focus ik me liever op 13 uur.“.

READ  Natalie Pickalat en Jean Dujardin zijn stapelverliefd op Roland-Garros: hartstochtelijke zoenen op de tribunes!