Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zeker 51 mensen raakten vergiftigd na het ammoniaklek

En in de regio Beiroet, in het zuidoosten van het land, zijn zondagavond zeker 51 mensen vergiftigd ServiëDat vertelde de burgemeester van deze stad aan de pers, na een lek van ammoniakgas uit een tankwagen na een ontsporing van een trein. Er waren 51 gevallen van vergiftiging. Zeven mensen werden naar (ziekenhuis) Nice gebracht, de dichtstbijzijnde grote stad, zei hij burgemeester Door Pirot Vladan Vasic, tijdens een persconferentie.

Hij voegde eraan toe dat de noodtoestand was uitgeroepen “in een deel van de stad Pirot” met een bevolking van ongeveer 60.000, een maatregel die met name de sluiting van scholen inhield. De trein ontspoorde aan het begin van de avond en veroorzaakte “ammoniaklekkage en een grote hoeveelheid ammoniak”. Gas in de lucht ” Ministerie van Binnenlandse Zaken In een persbericht.

Veiligheidsperimeter

Het ministerie riep de bewoners van het gebied op om hun huizen niet te verlaten. Het verkeer stopte op verschillende wegen. De trein bestaat uit twintig ketelwagens om giftige stoffen uit te vervoeren Bulgarije buurman, zei het staatsbedrijf voor goederenvervoer per spoor, Srbija Cargo.

Het bedrijf zei dat de trein ontspoorde “buiten de bebouwde kom” en dat er ter plaatse geen slachtoffers of gewonden vielen. Dezelfde bron verklaarde dat er uit voorzorg een veiligheidsperimeter van vier kilometer was ingesteld.

READ  Amerikaan veroordeeld voor lekken over gerichte moorden door drones