In dit artikel gaan we deze 6 verborgen functies van WhatsApp onthullen, een platform dat eigendom is van Meta. Deze instant messaging-applicatie kan uw gesprekken verbeteren en de beveiliging van uw uitwisselingen versterken. Gebruikers van deze app vervelen zich nooit, WhatsApp innoveert voortdurend en het wordt een must-have voor ons allemaal.

De belangrijkste kenmerken van de applicatie

In feite maken deze zes verborgen functies van WhatsApp, naast de hoofdfuncties, de communicatie gemakkelijker. Dankzij dit platform van Meta, We kunnen onder alle omstandigheden contact houden met onze vrienden en familie.

Verder het, Het stopt nooit met innoveren om ons een rijkere, completere en unieke ervaring te bieden. Met WhatsApp kunnen we sms’en en gratis spraak- en videogesprekken voeren. We kunnen ook bestanden delen, tijdelijke statussen posten en groepsgesprekken voeren. Deze app maakt het ook mogelijkZet belangrijke gesprekken vast en deel onze locatie in realtime.

het lijkt, WhatsApp heeft meer dan 2 miljard gebruikers verspreid over de hele wereld. Er zijn echter maar heel weinig mensen op de hoogte van alle functies die beschikbaar zijn in de app, die we in het tweede deel aan u zullen onthullen.

6 verborgen functies van WhatsApp

In feite verbeteren deze zes verborgen functies van WhatsApp de gebruikerservaring op het platform. We kunnen Chat-snelkoppelingen maken Door rechtsboven op de drie puntjes te klikken en vervolgens op Meer te klikken. Selecteer gewoon de optie Snelkoppeling toevoegen om deze functie in te schakelen.

Dan kan jij dat ook Zoek uit met welke contacten iemand het vaakst praat op WhatsApp. Er is ook een instelling om berichten te verzenden door deze optie te selecteren voordat u op Doorgaan klikt.

READ  Een nieuwe 2D Super Mario-game en een nieuwe versie van de Super Nintendo Classic-game zouden kunnen worden onthuld tijdens Nintendo Direct - Rumor

Klik daarentegen op het camerapictogram in het tekstvak Maak GIF van video. Jij kan ook Deel delen van de afbeelding rasteren Om enkele foto’s / afbeeldingen te verbergen die we naar onze contacten sturen. Personaliseer uw discussies Het is ook een van die verborgen functies van WhatsApp.