Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wauw: deze functie die spelers als nutteloos beschouwen, zal na 5 jaar eindelijk verdwijnen!

Wauw: deze functie die spelers als nutteloos beschouwen, zal na 5 jaar eindelijk verdwijnen!

Als je begint World of Warcraft Onlangs heeft dit probleem u waarschijnlijk iets verteld, en misschien zijn sommigen wakker geworden schok voorheen begraven. Als je nog geen personage op World of Warcraft hebt geïnstalleerd, moet je voor je eerste voortgang noodzakelijkerwijs verder gaan deze stap, En tot de volgende patch viel dit tegen.

Aanvallende zet voor nieuwe spelers?

Als je nog geen personage hebt gesetteld Niveau 60 In World of Warcraft zul je noodzakelijkerwijs door leveling moeten gaan Slag bij Azeroth Dus stop bij Koel terras En Zandalar. Eenmaal level 30 en vol met goeds, besluit je om te kopen, voor 300 goud Dit vertegenwoordigt Misschien al je rijkdom Op dat moment in het spel bevindt je vliegvaardigheid zich in die gebieden.

Weinig moeite, eenmaal in Zandalar, Het is onmogelijk om op te stijgen de vloer, En er is een “goede” reden. Sterker nog, om in deze gebieden te vliegen, moet je naast de aangekochte vliegvaardigheid ook een dossier invullen Een zeer pijnlijk succes.

Zoveel nieuwkomers waren berooid en vooral aan de grond genageld. Vijf jaar na de implementatie keert Blizzard echter terug naar deze bug.

Opgelost in de volgende patch?

Goed nieuws voor nieuwe World of Warcraft-spelers, Dit verhaal is bijna ten einde Sinds Blizzard een terugkeer naar dit probleem met een patch heeft aangekondigd 10.0.7. Met deze patch is er geen sprake van dat je lange tijd moet boeren in de hoop dat je je vliegvaardigheid kunt gebruiken en missies in deze gebieden sneller kunt voltooien. Een verandering in levenskwaliteit die je misschien niet van Blizzard had verwacht Dat zal de spelers ongetwijfeld bevallen die te maken hadden met deze nogal teleurstellende dump van hun portemonnee.

READ  Palworld is ook op Xbox een historisch succes en de cijfers zijn verbluffend

Zijn we op weg naar meer kwaliteit van leven zoals deze in toekomstige patches voor World of Warcraft? Fans zullen waarschijnlijk aangenaam verrast zijn.