Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze onthult dat haar litteken “groter was dan verwacht”.

Kelly Videoville is een onderdeel van Het team van Cyril is aanhankelijk in TPMP. Maar de columnist, die erg populair is op sociale netwerken, verdween vorige week. Ook de presentator stelde de kijkers gerust. Hij legde uit dat de mooie blondine om medische redenen afwezig zou moeten zijn.

Kelly Videoville, afwezig wegens gezondheidsredenen

Cyril Hannon had vorige week in het programma zelfs nieuws over de jonge vrouw gegeven. Hij betoogde: “Kelly is oké. Operatie is goed verlopen en komt volgende week terug. Ze gaat rusten. Ze had een cyste in haar nek. »

Enkele weken geleden kondigde Kelly Vidufili haar ziekenhuisopname aan. Sterker nog, de influencer deelde een foto van dit formaat onder haar oor geplaatst. Daarnaast legde ze uit: “Niets ernstigs, het is een lipoom. Je moet het verwijderen omdat het groter wordt en het is erg vervelend. Maar niets ernstigs. »

Het proces is goed verlopen

De knappe blondine wilde de eindejaarsfeesten graag voorbij laten gaan operatie te ondergaan. Bovendien werd dit gedaan en keerde de columnist terug naar de TPMP-groep. Zo verscheen ze maandagavond weer in de show. Om de kijkers gerust te stellen, aarzelde Kelly Vidufili niet om meer te vertellen over de inmenging waaraan ze werd blootgesteld, en om te laten zien Zijn mooie litteken aan de zijkant van de hals.

De influencer legde het live uit: “Ik ben blij dat ik verwijderd ben, want we weten niet wat er binnen gebeurt.” Daarnaast deelde ze enkele details: “Ik kreeg te horen dat het achter de halsader werd geplaatst en dat als het groeide, Er kunnen complicaties zijn. Ik heb het verwijderd. Het was groter dan verwacht. Ik ben nog steeds een beetje uit het westen, maar dat is oké. »

Lees ook:

READ  Patron incognito: le cadeau consternant de cet employeur pour récompenser son salarié de son implication

Cyril Hannon zou dezelfde zorg hebben

Hoe dan ook, de mooie blondine lijkt het prima te doen. Bovendien onthulde Cyril Hannouneh erover Hetzelfde gezondheidsprobleem Van de columnist. En dus, deel er een anekdote over. Hij legde uit dat hij zich tijdens een skivakantie bewust werd van zijn cyste.

De gastheer zei echter ook dat hij niet de moed had om naar de operatietafel te gaan. Hij zei inderdaad: “Er zijn geen kleine operaties.” Als hij geen last lijkt te hebben van dit kleine medische probleem, lijkt Kelly Vidophili ondertussen tevreden met de verhuizing. Hoe dan ook, hij heeft het gewoon Gewoon een littekenEn kijk niet in gevaar!