Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom de France 3-serie stoppen?

Waarom de France 3-serie stoppen?

Leden perfecte misdaad, Maak je klaar: als France 3 op dinsdag 21 februari twee nieuwe afleveringen in première gaat, is dit de laatste aflevering van de serie die France Télévisions heeft besloten van start te gaan. Van de vijf rechercheursparen wisselden ze hierin af Colombo In de Franse stijl waar de dader vanaf het begin bekend is, is het de persoon gevormd door Isabelle Gélinas en Arthur Mazy die het verhaal zal beëindigen dat begon in 2017. In hun confrontatie vertolken de actrices Charlie Bruno en Anne Charrier de daders van misdaden bijna perfect.

Waarom serieel Perfecte misdrijven ben je gestopt

na haltes Mongeville En magellaan, Dat maakte veel herrie, herrie Het mooiste leven Ook donderend, of de meest discrete van het stel misdaden in… Met Florence Pernell en Lola Dewer is nu de beurt aan de serie Perfecte misdrijven op het altaar van vernieuwing. “Er zijn er veel geweestlegde Anne Holmes, programmadirecteur van France Télévisions, uit om het einde van de serie uit te leggen.Ik heb wat spijt van deze serie: omdat het zo goed werkte, gebruikten we elke keer dezelfde detectiveparen. We hadden dus eigenlijk vier strings: de gerelateerde string Philip Caruit, de serie met Isabelle Gélinas, de serie met Julie Ferrier… En op een gegeven moment waren er volgens mij veel duetten. We hadden niet noodzakelijkerwijs ruimte voor al deze versies van dezelfde serie.

Verder onder deze advertentie

Het origineel, de fantasie, met het kenmerkende muziekje, begon met de dader die zijn misdaad pleegde. Toen kwam een ​​tweetal rechercheurs ter plaatse bestaande uit een ervaren politieman en een partner die veel minder ervaren was. Isabel Gelinas, Arthur Mazzet, Isabel Otero en Hubert Rouleau (te zien in Moorden in de Drie Valleien En De Brides-les-Bains-moorden), Julie Ferrier, Wendy Nieto, Philippe Carroet en Garrance Thenault, Antoine Dolery en Elisa Irca waren onlangs te zien in nul jaar En beter dan wij). De laatste wisselde onderweg van partner en ging samenwerken met Bruno Solo.

READ  Stereo Club - Kijkers keuren overweldigend de aanwezigheid van Eva Queen op de show af

Schuldig altijd goed gevonden

De andere oorsprong van het misdaadparfait is ongetwijfeld de casting. In elk van de 32 afleveringen maakten fans van de Franse fantasie kennis met de beroemde komieken, in de nobelste zin van het woord, die in de huid van de stiekeme moordenaars kropen. Zo opende Gerard Darmon de bal en betrad vervolgens opmerkelijk de arena Sarah Mortensen, Bernard Le Coq, Samuel Labarthe, Olivier Marchal, Vanessa Demo, Sarah Martins, Astrid Fillon, Patrick Cataliveau, Frédéric Dieventhal, Gwendolyn Hamon, Guillaume Karamoysan (in Thierry Godolin) Team De cast van de uitstekende serie Zwarte Harten, Op Prime Video), Annelise Hesme…

Verder onder deze advertentie