Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Niet al onze lezers geven Denise Broniart een immuuntotem

Niet al onze lezers geven Denise Broniart een immuuntotem

  • Koh Lanta, het heilige vuur Het is deze dinsdag om 21:10 uur gelanceerd op TF1. Dit nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Denis Broniart.
  • De journalist, die al meer dan twintig jaar gastheer is van het avonturenspel, bood eind januari zijn excuses aan nadat in de pers getuigenissen van zijn voormalige medewerkers over zijn “boze uitbarstingen” verschenen.
  • Deze onthullingen verpestten het imago van Denis Broniart bij een deel van het publiek. 20 minuten Ze verzamelde de meningen van veel van haar lezers. Sommigen waren van mening dat het vervangen van Denis Brogniart ervoor zou zorgen dat de show “modulair” en “verjongd” zou worden, terwijl anderen dachten dat de verandering het programma zou schaden.

“Er zal er nog maar één over zijn”, schreef Stefan, “maar hij is het niet.” Hij zal de 50-jarige zien, die onze oproep voor bijdragen heeft beantwoord TF1 Doof de vlam Denise Bronnart “vernieuwen” ko lanta. “Alleen al het horen van zijn stem zorgt ervoor dat ik van kanaal verander, en de mijne ook Ninja vechter Hij voegt eraan toe: Sinds enkele weken wordt het imago van de 55-jarige journalist aangetast door de getuigenissen van voormalige medewerkers.

hier Eind januari geplaatst op Charlotte Namora naar aanleiding van een gebeurtenis die in 2018 plaatsvond op de set van mag Als onderdeel van het WK. De columnist had geaarzeld om het de kijkers te vragen. Toen werd Denis Brogniart boos en zei tegen zijn collega dat ze “gewoon slordig was, goed genoeg om te glimlachen”. Het artikel beledigde ook een journalist die een paniekaanval kreeg toen hij aan boord van een helikopter stapte om de herdenking van 14 juli 2022 in Biscarros te filmen. Een vakbondsfunctionaris van TF1 bevestigde: “Iedereen weet dat Denis Broniart in staat is om verontwaardiging in het openbaar te beledigen, vooral met vrouwen.”

READ  Voorspel de PRIX LOUIS TILLAYE

“Hij zou een voorbeeld moeten stellen.”

Een paar uur nadat de beschuldigingen openbaar waren gemaakt, drong Denis Brogniart aan: “Indienen [ses] Onze excuses daarvoor [qu’il a] Het zou pijn kunnen doen “tijdens deze twee” live-uitzendingen op TF1 “. Hij specificeerde verder dat dit “geïsoleerde feiten” zijn die geen bevoorrechte relaties weerspiegelen die gebaseerd zijn op respect en welwillendheid.[il] Onderhoudt de technische en redactieteams voor de programma’s [il] Hij is er al dertig jaar bij betrokken.

Voor TF1 is de timing van deze controverse lastig: het nieuwe seizoen van ko lanta Deze dinsdag gaat het de lucht in. De recente onthullingen hebben sommige kijkers van streek gemaakt. Net als de 32-jarige Helen was ze “diep teleurgesteld” toen ze ontdekte dat Denis Brogniart niet de “perfecte presentator” was die ze zich had voorgesteld. De 64-jarige Jean-Michel is verbijsterd door de onthullingen dat hij minder welwillend gedrag heeft vertoond dan op het scherm en “ook op sociale netwerken”. “Dit zijn dezelfde netwerken waarin hij opriep tot respect en matiging van de taal”, was hij verrast.

“In een tijd waarin onze heersers oproepen tot gelijkheid tussen mannen en vrouwen en respect voor mensen, […] Bruno, 58, zei van zijn kant: “Hij moet het goede voorbeeld geven, niet omdat hij al twintig jaar een rol speelt. Hij zou de koning moeten zijn.”

Vrouwen zullen net zo goed zijn.

De populariteit van Denis Brogniart is niet gespaard gebleven van de controverse die het afgelopen seizoen is ontstaan Alle sterren. Bedrog leidde tot de straf van sommige kandidaten. Waaronder Teheiura – En er is geen winnaar gekozen. “Avonturiers werden gestraft voor het overtreden van de regels, en ik verwacht dezelfde standvastigheid met betrekking tot een animator die sociale regels overtrad”, betwist Raymond, 65, zijn eis om de animator te vervangen.

READ  Miss France: Sylvie Teller stond bovenaan de competitie, Cindy Fabre

Sommigen kunnen zich in deze rol eerdere kandidaten voorstellen, zoals Laurent Maistret, Claude Dartois of Clémence Castel. Delilah citeert atleten als David Ginola en Teddy Renner. De namen van Camille Compal, Cyril Ferro of Frédéric Lopez worden nog steeds genoemd. Voor Ann, 50, “zou vrouwen net zo goed zijn.”

‘Als we geen ruzie meer kunnen krijgen met collega’s’

Denis Broniart kan gerust zijn, aan steun geen gebrek onder onze lezers. Volgens de 19-jarige Jules “moeten we de straf die zal worden opgelegd na de onthulling niet overdrijven”: “Als we niet langer kunnen discussiëren met collega’s…” Victor gaat verder door te beweren dat “Denise’s woede-uitbarstingen terecht deel uitmaken van ko lanta Volgens hem zijn het programma en het anker “één”.

“Ervoor zorgen dat we het heel goed doen, kan ons soms uit respect of consideratie voor anderen halen, zonder altijd te willen teleurstellen of te beledigen”, rechtvaardigt Titi, 40. Een mening gedeeld door Alphonsine, 33. In haar woorden: “Niemand is perfect”, dus ze zou een journalist niet verantwoordelijk stellen voor zijn gedrag. “Ik ga niet meer kijken ko lanta Of hij de show gaat verlaten’, werd beslist.