Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leticia Halliday dient een klacht in wegens openbare beledigingen aan het adres van een van haar dochters

Leticia Halliday dient een klacht in wegens openbare beledigingen aan het adres van een van haar dochters

Leticia Hallyday diende tijdens de show een klacht in wegens “openbare beledigingen” gericht tegen een van haar dochters, Joy. Raak mijn tv niet aan (“TPMP”) door Cyril Hannon, volgens MH Jill Gower, familierechtadvocaat.

Deze klacht werd civielrechtelijk ingediend bij de decaan van de onderzoeksrechters van het Hof van Justitie in Parijs.

Tegelijkertijd werd een rapport uitgebracht aan Arcom, de regelgevende instantie van de media, wegens “schending van de verplichting om de mensenrechten te respecteren” en “schending van de verplichting om de antenne te controleren”.

“Hij is zo vulgair, met zijn tong, en met zijn mond, en met zijn borst…”

Op 30 januari bracht “TPMP” een videoreeks uit die Joy Hallyday, 14, die privé poseerde in een badpak, had gepost en vervolgens van haar TikTok-account had verwijderd, maar in de tussentijd werd verzonden door een nepaccount dat haar identiteit overnam.

Cyril Hannouna’s showcolumnist Kelly Vidufili vond in de uitzending dat deze video “het toppunt van vulgariteit” was. Ze voegde eraan toe: “Voor mij is het zo vulgair, met zijn tong, zijn mond, zijn borst …”.

“Of het nu haar is of een andere tiener, dat kun je niet doen!” Omdat het de nieuwe generatie is, hebben we het recht om “te-pus” (“hoeren +” in verlan, Ed) te zijn? zei ik weer.I Video bestand.

naar mH Gil Gower, de advocaat van Haldez, zei: “Deze opmerkingen overschrijden de toegestane grenzen van de vrijheid van meningsuiting wanneer het slachtoffer een 14-jarige tiener is.”

Begin februari legde Arcom (voormalige CSA) C8 een recordboete van 3,5 miljoen euro op wegens beledigingen voor het hosten van Cyril Hannouneh in Raak mijn tv niet aan! aan LFI Rep. Lewis Boyard in november.

READ  Een eerbetoon aan Paul Michael Glaser, zijn goede vriend in Starsky and Hutch