Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Johnny Hallyday en Natalie Bay: triest lot van hun huis in Cruz, ’te zwaar om te dragen’

Johnny Hallyday en Natalie Bay: triest lot van hun huis in Cruz, ’te zwaar om te dragen’

Johnny Hallyday heeft altijd veel bezittingen gehad. Zoals dit huis in Creuse dat hij kocht met Nathalie Baye. Een plek vol herinneringen.

Als het huis van Marnes-la-Coquette beroemd wordt, Johnny Hallyday bezit veel onroerend goed. Zoals degene die hij deelde met Natalie Bay. Het stel deelde zelfs een huis in Cruz. Tijdens een interview met het Journal du Dimanche, De actrice heeft zich opengesteld over het huis dat ze deelt met de zanger Zo ook David Halliday en Laura Smit. Gelegen in Vallière, ten zuiden van Guéret, was het huis vol herinneringen. “Een andere Johnny kwam naar Cruz, het was Tennessee” Hij was toevertrouwd aan Nanny Schefferer, de meter van Laura Smet. “Hij speelt de akoestische gitaar […] Hij stond op het punt hout te halen […] Ze dronken kruidenthee … “ voegde ze eraan toe.

Maar een paar jaar geleden, Natalie Bay besloot dit pand op te geven. “Het huis was de hemel op aarde. Misschien was het gewicht van de herinneringen te zwaar voor mij. Als ik mijn cruisevrienden bezoek, kan ik niet anders dan terugkomen om mijn huis te bekijken.” Het huis van vandaag is volledig verlaten.

Laeticia Hallyday wil scheiden van het huis Marnes-la-Coquette

Vandaag wil Leticia Hallyday scheiden van het huis dat ze deelt met Johnny Hallyday in Marnis-le-Coquette. Deze woning wordt aangeboden voor 10,5 miljoen euro en is voorzien van vele luxe voorzieningen. Met een oppervlakte van 1031 vierkante meter, 15 kamers (waarvan 8 slaapkamers en 4 badkamers), is de villa gelegen in een eigen tuin van 27 villa’s, waar vele andere karakters wonen. Toen hem werd gevraagd naar Europa 1, legde Martin Kretz, de makelaar die verantwoordelijk is voor dit pand, uit dat dit nodig was Selecteer kopers, want er zijn veel fans. Er zijn veel nieuwsgierige mensen Het is dus onze taak om echte bezoeken aan echte klanten te identificeren en af ​​te leggen.”

READ  Netizens berispte Jean-Marie Bigard na een foto van zijn show in Fréjus