Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze ontblootte haar kont tijdens het Met Gala

Ze ontblootte haar kont tijdens het Met Gala

Jennifer Lopez wist de verborgen schoonheid wakker te maken en respecteerde het thema van het Met Gala 2024 opgelegd door Anna Wintour: “Sleeping Beauties: Fashion Again”, in het Frans: “Beautés Dormées: Réveil de la Mode”. Wat de dresscode betreft, deze is geïnspireerd op het korte verhaal van JG uit 1962: Tuinen van de tijd.

Dit jaar deed Jennifer Lopez het goed op de avond die jaarlijks in het Metropolitan Museum of Art in New York wordt gehouden ter gelegenheid van de opening van de jaarlijkse tentoonstelling van het Costume Institute. Op 6 mei 2024 zagen wij de ster in een prachtige jurk over het (groene) tapijt van de avond lopen.

Jennifer Lopez durft er sexy uit te zien op de rode loper

De zangeres, actrice en zakenvrouw koos voor een luxueus stukje high fashion van het huis Schiaparelli. Ze leek gekleed in een lange jurk die heel dicht bij het lichaam zat, als een tweede huid, voornamelijk versierd met transparante tule en zilveren strasssteentjes. Een jurk met een prachtige halslijn en een split aan de voorkant die het gespierde lichaam van de ster benadrukt.

Als er iets anders is dat in deze outfit wordt benadrukt, zijn het de billen van Jennifer Lopez. Met dit transparante materiaal onthulde de ster (bijna) alles. Voor een beetje hoogte koos de ster ook voor beige satijnen pumps met hoge hakken.

Jennifer Lopez kiest voor een natuurlijke schoonheidslook

Om haar gezicht te accentueren, koos de 54-jarige voor zeer natuurlijke make-up, geïnspireerd op het thema van de avond. Ze droeg ook een rommelig hoog knotje voor een casual look. Een absoluut glamoureuze look die perfect bij haar past. Van Jennifer Lopez hadden we niet minder verwacht!

READ  Rune. Bijna 500 anti-maskers verzamelden zich in Lyon, Begaard, Lynn en Chalinson voor de bijeenkomst

In 2023 verscheen de ster op het Met Gala ter ere van Karl Lagerfeld in een zwart en lichtroze jurk. Een kledingstuk met een gekruiste fluwelen halslijn die het silhouet van Jennifer Lopez onthulde. Geen verrassing: de sexy look is wat de ster onder de knie heeft!

Lees ook: