Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waar valt Frankrijk op de gokranglijst?

Waar valt Frankrijk op de gokranglijst?

Salomon /X Slimane vertegenwoordigt Frankrijk op het Eurovisie Songfestival

Salomon /X

Slimane vertegenwoordigt Frankrijk op het Eurovisie Songfestival

EUROVISIE – En de grote winnaar is… Zweden! Nou, dat was afgelopen mei. Om te weten welk land tot winnaar van Eurovisie 2024 wordt gekroond, moet je wachten tot zaterdag 11 mei in de late avond. Suleiman is met zijn lied één van de kanshebbers voor de titel Mijn liefje. Maar de voormalige winnaar van het geluid Wie vertegenwoordigt dat Frankrijk een reële kans heeft om het te krijgen? Dat denken gokkers.

Eurovisie 2024 begon op 7 mei en eindigt op 11 mei. Elk jaar bepalen verschillende online goksites de potentiële ranglijst vóór de diensten. Slimane, die Frankrijk vertegenwoordigt, staat volgens verschillende goksites op de zevende plaats Eurovisie Wereld. Hij heeft dus een kans van 4% om de wedstrijd te winnen. Herinnering aan de winnaar het geluid Seizoen 5 zal zijn trieste lied zingen op het Eurovisiepodium Mijn liefjein een show die de meest droomachtige belooft te worden.

Kroatië loopt voorop

Op dit moment is volgens bookmakers Kroatië de grootste favoriet. Zij wordt vertegenwoordigd door de zangeres Baby-lasagne Wie zal zijn lied ten gehore brengen Reem team tag dem Afkomstig van zijn album Duivels en muggen. Zanger Marko Borisic, wiens echte naam is, hoopt dat deze rocktitel met een vleugje Engelstalige technomuziek Kroatië de eerste overwinning in zijn geschiedenis zal bezorgen. Hij heeft momenteel een kans van 30% om het Eurovisie Songfestival te winnen.

Het zal ook wraak zijn voor degenen die hem in het interview in vertrouwen hebben genomen 20 minuten Hij stond op het punt de muziek op te geven voordat hij werd gekozen: Voordat ik op de wachtlijst stond, heb ik gesolliciteerd naar een baan. Ik had me neergelegd bij het feit dat muziek mijn rekeningen niet zou betalen en me niet de middelen zou geven om een ​​gezin te stichten. Ik had een baan nodig en ik wist dat het vinden ervan het begin van het einde zou zijn. »

Op de tweede plaats in deze hypothetische ranglijst vinden we Zwitserland en de artiest Nemo met zijn lied codeOp de derde plaats staat Italië met Angelina Mango en haar titel Geen bedoeling. Lijsten gemaakt door gokkers die op geen enkele manier waarschuwen. Vorig jaar verscheen La Zarra als vierde op de goklijst en eindigde uiteindelijk als 16e overall.

Zie ook op HuffPost :