Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ze kotsen op mij’: wanneer Jean-Marie Beegard zijn naam in Google schrijft

Door zijn naam op Google te typen, kreeg Jean-Marie Bigard de onaangename verrassing toen hij ontdekte dat de netizens hem haatten.

Jean-Marie Bigard uitte in een video die vrijdagochtend op zijn Instagram-account werd gepost, zijn verdriet nadat hij zijn familieleden had gewaarschuwd voor de beledigingen die hij online had ontvangen. Hij legt uit dat hij zijn naam in de balk van de zoekmachine typte en de termen ‘gezondheidsverklaring’ of ‘vaccin’ toevoegde voordat hij in het spervuur ​​​​van hatelijke opmerkingen belandde.

“En toen zag ik hoe ik overgaf, waar ik tegenaan liep.” Als een crimineel”, betreurt de cabaretier vanaf de eerste seconden van zijn posting.

De 67-jarige komiek stond erom bekend dat hij altijd luid en duidelijk de diepten van zijn gedachten aannam, en verklaarde toen dat “hoewel het het beste is om niets te zeggen”, zoals geadviseerd door zijn vriend Jean-Jacques Goldman, de acteur niet zonder een reactie.

“Ik moet je mijn verdriet vertellen omdat ik tegen mezelf zeg, maar mijn God, hoe kan ik van een gulle ridder naar een verrader gaan die zijn jas teruggeeft voor geld, is precies wat ze op dit moment zeggen”, betreurt hij.

De oorsprong van deze haat tegen netizens

Jean-Marie Bigard maakte sommige netizens boos omdat hij gedwongen was een gezondheidskaart in te leveren om zijn fans te verwelkomen tijdens zijn optredens, terwijl hij er fel tegen was. Maar zoals hij zich herinnert: “Voor degenen die het zich nog afvragen, ik ben tegen de gezondheidskaart. Maar ik ben zoals jij of zoals jij, ik heb een gezin dat ik wil voeden, dus ik ben gestikt en gedwongen om dat te accepteren omdat we deze gezondheidspas niet afdwingen.”

Bovendien mopperde Sasha’s vader, Bella en Jules, niet later dan drie dagen later nog steeds over het gedwongen dragen van een masker en betreurde hij de “schending” van de vrijheid van de Fransen. Dus besloot hij tijdens zijn optredens afstand te doen van deze verbintenis.

Maar ondanks haar positie weerhield dat haar critici er niet van om te reageren. Jean-Marie Bigard had niet verwacht dat zoveel mensen hun verborgen haat achter hun schermen zouden uitspugen en hem de schuld zouden geven van zijn recente beslissingen die tegen zijn wil zijn genomen. Hij zegt dat hij “verbijsterd is door al deze lelijkheid op zijn lichaam, alle media die hem verachten.” Lola Marua’s man beschouwt zichzelf als een “dodend beest” en zegt dat hij het niet verdient. Hij is altijd heel transparant in zijn reacties en geeft zelfs toe dat hij “wilde huilen”.

READ  "Ik zei dat ik liever thuis doodging": ik ben hersteld van Covid, Salma Hayek zegt dat ze op het punt staat te sterven