Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Les 12 coups de midi”: een historisch verslag van Bruno’s deelname aan TF1

Nieuw record voor Fifou Dingo. Deze vrijdag behield Bruno opnieuw de titel van Medimaster in Les 12 Coups de Midi, gepresenteerd door Jean-Luc Richmann op de productie van TF1 en Banijay Rights. Met deze overwinning presenteert de genomineerde zichzelf officieel met zijn 200ste deelname aan een wedstrijd op de voorpagina, waarmee hij het officiële record van Eric verbreekt en zijn 199ste optreden in een ’12 rugslag’. Bruno onderscheidde zich al door een record van 76 “Masters-hits” te ondertekenen, voor Christian Quesada (64). puremedias.com Hij nodigt je uit om het record van Bruno te bekijken, waarvan de prijzenpot nu 838.595 euro bedraagt.

Lees ook

televisie

‘Love in the Meadow’: ontdek de genomineerden voor seizoen 16 op M6

France Channel 2: Na zijn verborgen passage in '13 Hours' plaagt Chris Froome het kanaal

televisie

Frankrijk 2: Na zijn verborgen passage in ’13 Heures’ plaagt Chris Froome…

& quot;  uitblinken ", "  familiebijeenkomst ", "  diversiteit & quot;  : fenomeen & quot;  Ko Lanta "  Anatomie door middel van scannen

televisie

“Jezelf overtreffen”, “de familie ontmoeten”, “diversiteit”: het fenomeen …

Inderdaad, op vrijdag 19 juni 2020 verliet Eric, de kandidaat van Bretagne, de wedstrijd na 199 inschrijvingen en vertrok met €921.316. De kandidaat was erin geslaagd om met dit aantal posten en winsten Christian als hoofdkussen in de voorhoede van de ‘midday masters’ af te zetten. Maar sinds de middag heeft Bruno het voortouw genomen in deze regeling. Hij heeft nu Marie-Christine, de kampioen “Iedereen wil hun plaats innemen” in France 2, voor het record voor deelname aan een televisiewedstrijd. De kandidaat bleef 213 keer op rij in de wedstrijd van France 2 in 2018.

READ  Uitgelekte informatie over de "geheime scheiding" van het Monaco-paar