Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De “vermakelijke” tweeters zijn diep verdeeld over het concept van de show en medepresentator Yuan Ryu.

Met Camille Compal aan het roer, Marmeren Manie Hij kwam vrijdag terug in prime time op TF1. Een kans voor kijkers die de eerste aflevering van afgelopen juni hebben gemist, om de Grote Marmerrace te ontdekken. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de show niet alleen mensen blij maakte. Op Twitter spraken velen hun teleurstelling uit over het concept en de uitvoering van medepresentator Yuan Ryu.

TF1 live-screenshot

Op vrijdag 13 augustus 2021 zond kanaal TF1 de tweede aflevering uit van Marmeren Manie, “The Amazing Marble Race” Voorwoord door Camille Compal. Een show gefilmd in Nederland, hun land van herkomst, zijn de versieringen zo majestueus en kwetsbaar dat het moeilijk is ze te verplaatsen. De hele avond streden beroemdheden in vaardigheidstests om zoveel mogelijk ballen van hun kleur te winnen, en gaven ze vervolgens terug in willekeurige evenementen om geld te verdienen voor hun vereniging.

In het eerste deel van de show stellen Frank Leboeuf, voormalig Miss France Camille Cerf en komiek Titoff zichzelf voor aan het spel “Lighting Up the Letter”, dat erin bestaat ballen te krijgen voor alle letters waaruit de naam bestaat “Bied aan om ze te verlichten”. en dan een achtbaan of zelfs een penalty.Toen waren het vooral cabaretiers Lola Dubini, Bauder en Jean-Luc Lemoine die hun geluk beproefden op een minigolfbaan of tijdens de “Shoot your colour”-uitdaging.

Leuke en gevarieerde sequenties, maar niet iedereen maakt indruk, volgens sociale netwerken: als sommigen het concept van de show interessant vinden, hebben anderen een vreemd gevoel voor het kanaal voor kinderen Jolie te staan. De afwezigheid van het publiek wekte de indruk van een gebrek aan sfeer, terwijl anderen de animatie van Camille Compal waardeerden. de hele avond, De meningen waren even duidelijk als ze verdeeld waren Tussen degenen die verstrikt raakten in het spel en degenen die er volledig voor dicht bleven.

READ  Camille Leach, bijgenaamd 'Fomite': Ryan Bensetti is een doelwit?

Het andere element dat de kijkers verdeelde, is de bijdrage Yuan Ryo in de voorstelling. Deze laatste zorgt als goede journalist en sportconsulent ervoor dat de regels en opmerkingen worden uitgelegd tijdens balraces (geluksproeven). hectische stroom van woorden, overweldigend enthousiasme, enz., voormalig deelnemer aan dans met de sterren Strikt zoals gewoonlijk. Iets om sommige kijkers te verleiden die gevoelig zijn voor zijn waanzin en energie, maar ook om anderen te “uitputten”…

Zelfs de populaire uitgave van 6000 ballen als laatste pakket viel niet bij iedereen in de smaak. Het valt nog te bezien of TF1 van plan is een derde nummer te programmeren.