Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze filmen hoe ze stoppen op TikTok

gepubliceerd

Videolengte: 5 minuten

BRUT
Artikel door

Ze filmde hoe ze stopte en een trend begon op TikTok. In de Verenigde Staten hebben de afgelopen maanden een recordaantal mensen hun baan opgezegd. dit is de reden.

Verdomme de managers, verdomme dit bedrijf ! “Ik stop ermee, verdomme. Shanna Blackwell stopte met het gebruik van een spreker op haar werkplek. De virale video achter de #quitmyjob-trend op TikTok, waar mensen vertellen wanneer ze stoppen en waarom ze stoppen. Voor Shana Blackwell betekent stoppen een giftige werkomgeving. Veel mensen waren hun baan kwijtgeraakt vanwege de pandemie, maar begin 2021 waren er weer vacatures.

Velen zeggen dat de pandemie heeft geleid tot een besef dat hen ertoe heeft aangezet hun relatie op het werk opnieuw te beoordelen en hun geestelijke gezondheid voorop te stellen. 21 miljoen mensen in de Verenigde Staten, een record, hebben tussen juni 2020 en juni 2021 hun baan opgezegd. Een trend die experts ‘the big quit’ hebben genoemd. Trend benadrukt de onevenwichtigheden in het beroepsleven. “Ik denk dat wat mensen ertoe aanzet om op deze manier te stoppen met roken, de wens is om voor jezelf te werken of beter te worden en te doen wat het beste is voor jezelf en je gezond verstand. En dat is een beetje de reden dat ik dat ook doeShana legt het uit.

Het moedigt sommigen ook aan om andere passies na te streven. Het juiste moment om af te treden kan echter verschillen. Shanna Blackwell behaalde haar cosmetologielicentie en hoopt haar eigen schoonheidssalon te openen.

READ  Lagarde (Europese Centrale Bank) wijst op opwaartse risico's voor groei