Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze bedrogen Amazon door hun pakketten te stelen, en vijf mensen werden aangeklaagd

Ze bedrogen Amazon door hun pakketten te stelen, en vijf mensen werden aangeklaagd

valsspelen

Ze vonden een techniek om het lockercodesysteem van Amazon te omzeilen en de inhoud van pakketten te stelen zonder een alarm te activeren

Afgelopen dinsdag arresteerden gendarmes van de Lille-Adam Research Squad zes mensen.Val d’Oise) op beschuldiging van georganiseerde groepsfraude en criminele vereniging en werden voorgelegd aan het Openbaar Ministerie in Pontoise. volgens Journal du Val d’OiseDe verdachte zal deel uitmaken van een netwerk van dieven die een reus hebben opgelichtE-commerce Amazone.

Hightech apparatuur en luxe materialen

De techniek bestaat uit het stelen van pakketten die op het platform zijn besteld en vervolgens het geld terugkrijgen. Hij gaf de medeplichtigen opdracht de spullen, die zij in de daarvoor bestemde kluisjes hadden afgeleverd, met behulp van een code te openen. De beklaagden hadden een techniek ontwikkeld om het encryptiesysteem te omzeilen en de inhoud van de pakketten te stelen zonder dat er alarm zou slaan.

Zij kunnen dan gecompenseerd worden “wanneer de diensten de lege doos ontvangen Van Amazonië », wezen de gendarmes. als gendarmerieIn november 2022 werd voor ruim € 470.000 aan spullen gestolen, voornamelijk hightechapparatuur en luxeartikelen, die vervolgens door een curator werden verkocht. Naast de vijf verdachten zijn er ook negen verdachten die moeten worden gedagvaard voor een vervolgproces.

READ  Bruno Le Maire kondigt zijn wens aan om begin 2024 het Pacte II-wetsvoorstel in te voeren ten gunste van bedrijven: Nieuws