Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Dit is de grootste verandering in dimensie voor onze groep.”

“Dit is de grootste verandering in dimensie voor onze groep.”

Vincent Bolloré (rechts), Yannick Bolloré (midden) en Arnaud Lagardère (links) Romuald Mineo

Exclusief – Yannick Bolloré, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vivendi en Arnaud Lagardère, CEO van de Lagardère Groep, gaven voor het eerst sinds de overname dinsdag werd geformaliseerd een interview aan Le Figaro.

De verwachte dag is eindelijk aangebroken. Op dinsdag 21 november heeft Vivendi (Canal+, Havas, Prisma Media, etc.) officieel de Lagardère Group (Hachette, Europe 1, Europe 2, RFM, Wedstrijd van Parijs, zondagjournaal, Lagardère Travel Retail), na drie en een half jaar van een epische kapitaalstrijd, gevolgd door een reeks wendingen voor de Europese Mededingingsautoriteit. “We hadden niet gedacht dat het zo lang zou duren.”toevertrouwd aan Figaro Yannick Bolloré en Arnaud Lagardère, van het historische hoofdkantoor van Lagardère, bevinden zich op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van Vivendi. Een paar minuten eerder was Vincent Bolloré, de Bretonse patriarch en nummer 1 aandeelhouder van Vivendi die de beste bescherming kreeg van de Lagardère-groep, langs het gebouw met uitzicht op de Arc de Triomphe gepasseerd om zich te laten fotograferen. “Familie foto”, Samen met zijn zoon en Arno Lagardère.

Dankzij de voltooiing van de verkoop van Gala aan de Le Figaro-groep en Editis aan de Tsjechische miljardair Daniel…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 87% om te ontdekken.

Zwarte vrijdag

-70% op digitaal abonnement

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Onze Japanse toiletvergelijking / tests januari 2022