Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zazi, Rhino, Ed Sheeran… Viani kondigt de lancering aan van “À 2 à 3”, een dubbel- en drievoudig album

Zazi, Rhino, Ed Sheeran… Viani kondigt de lancering aan van “À 2 à 3”, een dubbel- en drievoudig album

De zanger zal op 10 november een album onthullen, waarvoor Franse en internationale muzieksterren hem hebben uitgenodigd.

Er zullen een aantal geweldige mensen op het volgende album van Vianney staan. Vrijdag maakte de zanger de aanstaande release bekend vanVan 2 tot 3een schijf die uitsluitend bestaat uit duetten en trio’s met enkele van de meest prominente artiesten uit de Franse en internationale scene.

In een videoclip die hij op Instagram plaatste, legde hij uit: “Ik zing mijn liedjes al jaren, honderden concerten.” “Op een gegeven moment wilde ik gewoon meedoen.”

Sommige titels zijn al bekend

de zanger niet hier De duetten zijn de afgelopen maanden vermenigvuldigd, vooral met Ed Sheeran (Bel me), Mika (Hou het simpel), Kendji Girak (vuur)of zelfs zazi(Hoe doen we). Al deze samenwerkingen dienden als voorloper van dit volgende kunstwerk en zullen daar verschijnen, samen met duetten met andere muzikanten.

Vianney onthult de volledige lijst: Renaud, Bigflo & Oli, Florent Pagny, Soprano, Ben Mazué, Gims, Mentissa, Charlie Winston, Janie, Jean-Louis Aubert, Aiden, Eric Devillers en tenslotte MC Solaar. Duet met laatstgenoemde getiteld Lanceringwerd vrijdag onthuld.

Van 2 tot 3 Het verschijnt op 10 november. Hij zal slagen Laten we niet wachtenzijn eerdere werken, die in oktober 2020 werden onthuld.

Fans kunnen niet verwachten dat Viani dit nieuwe record op het podium verdedigt. Afgelopen januari kondigde de 32-jarige zanger een pauze aan “voor een paar jaar” zonder te toeren.

De belangrijkste artikelen