Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Isabelle Itorborough, aanvankelijk een ramp

Isabelle Itorborough, aanvankelijk een ramp

Isabelle Ithorburu is dit najaar een van de nieuwe sterren van TF1 geworden en heeft pijnlijke herinneringen aan haar eerste optreden op televisie, in 2007, in het programma La Nouvelle Star…

Isabelle Itorboro heeft het erg druk gehad met haar terugkeer naar school. Na bijna vijftien jaar binnen de Canal+-groep, met name in de Canal Rugby Club-show, vliegt Basco-Béarnaise naar TF1 met een dubbele missie: Nikos Aliagas vervangen in de 50′ Inside-show en de wereld van Coupe du Rugby op Canal One belichamen , de belangrijkste omroeporganisatie van de wedstrijd.

Zes dagen nadat ze haar strepen had gespreid aan het roer van 50’Inside, bemande Isabelle Itorborough de set in het Stade de France aan de zijlijn van de openingswedstrijd tussen France XV en de Blacks, beide destijds op het nieuws van 20.00 uur. Van de openingsceremonie of na de wedstrijd tot aan de Le Mag show. In beide gevallen was de doop succesvol.

Ik wentelde me levend

Totaal anders was het in 2007, toen hij zijn eerste televisie-ervaring had. Voordat Isabelle Itorburu bij Canal+ werd aangenomen toen ze haar carrière in de import-exportsector begon, was ze genomineerd voor de Nouvelle Star Award. Een pijnlijke herinnering voor de voormalige juffrouw Bao die had gehoopt dat deze episode niet boven water zou komen. ” Ik was blij dat niemand het wist, maar het komt allemaal naar buiten als je op tv bent. Ik heb onlangs mijn vertrouwen in podcasts gesteld Gemengd in de geschiedenis. Muziek was een andere passie, maar Novel Star maakte een einde aan deze passie. Na Nouvelle Star besefte ik dat ik niet meer kon doen. »

Isabelle Itorborough was afgelopen zomer openhartiger over de ervaring in columns voor het tijdschrift Duur. ” Ik was achtergrondzangeres in de groep van mijn broer Sebastian, dus vrienden namen me op in de ‘laten we lachen’-modus… moraal, ik was live aan het trippen, vooral omdat ik moest dansen. Kortom, ik werd verstikt door stress en eindigde met vrijduiken in Baltard. Ze zei met evenveel ernst over haar eerste stappen bij Infosport: “Nog meer foto’s die ik nooit meer wil zien. Ik zag eruit alsof ik twaalf was, ik zat onder de rode vlekken en mijn zuidwestelijke accent was een grap!”