Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Timothée (Les 12 cops de midi) reageert op zijn nederlaag in de Contest of Champions

Timothée (Les 12 cops de midi) reageert op zijn nederlaag in de Contest of Champions

Hij was een van de sterke mannen 12 stakingen om 12.00 uur. In 2017, Timotheüs heeft gewonnen € 353.348 aan winsten en geschenken In 83 berichten. De boer uit Aveyron, die zich ook onderscheidde Vragen voor de held Zonder hetzelfde succes te behalen, keert het terug op zaterdag 9 september om 21:10 uur EST Wedstrijd van kampioenen Ingezonden door Cyril Ferraud. Bij zijn tweede optreden was de 30-jarige een geduchte tegenstander, zoals hij wist Bereik de finale Tegen Enzo Recordhouder overwinningen Grote slams. Het was laatstgenoemde die uiteindelijk de beker won en € 20.000 werd gedoneerd aan Sidaction. naar Entertainment op afstandDe voormalige Middagmeester maakte de balans op van zijn avontuur.

Timothy zit op het filter Grote slams : ‘Enzo zocht naar zijn overwinning’

Entertainment op afstand : Je bent voor de tweede keer dicht bij de overwinning gekomen. Hoe heb jij deze tweede plaats ervaren?
Timothy: Laat een beetje een bittere nasmaak achter
Tot het punt waarop het uiteindelijk niet veel meer opleverde. Vorig jaar werd ik duidelijk verslagen. daar, Het was een gouden kans om een ​​grote overwinning te behalen. Maar achteraf gezien ben ik blij dat ik de finale heb bereikt. Het is een spel waarbij er een niveau is met de kandidaten die allemaal een zeer goede algemene kennis hebben.

De rest staat onder deze advertentie

Wat denk je dat je gemist hebt?
Er waren antwoorden op sommige van mijn vragen die ik had kunnen krijgen als ik beter had nagedacht. Soms zit er een beetje geluk in het tekenen van vragen. Er is ook sprake van enige vermoeidheid. Het filmen duurt lang en dat had mij voor de gek kunnen houden. Maar Enzo deed het vanaf de eerste ronde tot en met de laatste ronde heel goed. Hij streefde naar de overwinning en die verdiende hij ten volle.

READ  Faustine Pollaert was verrast door de fout van de zangeres in de geheime box

Wat was de aanleiding om naar terug te keren Wedstrijd van kampioenen ?
Het concept van de show is erg interessant. Hierdoor kon ik kandidaten uit andere tv-games ontmoeten en het opnemen tegen kandidaten. Ook de mouwen zijn gevarieerd. Alle ingrediënten voor een leuke tijd zijn aanwezig, zowel vanuit het perspectief van de kandidaten als van de kijkers.

Is er een deelnemer waar u bijzonder bang voor was?
Onder degenen die ik kende, Er is urine (Al-Kharrat, noot van de redactie) Waar ik vooral bang voor was omdat we elkaar al hadden gekruist. Er is ook een ongelooflijk niveau van Nicolaas Die ik uiteindelijk heb gevolgd Vragen voor de held. Maar in dit spel zijn er eigenlijk geen inferieure kandidaten.

De rest staat onder deze advertentie

Timotheüs keert terug naar Battle of the Masters (twintig tussentijdse staatsgrepen) : “Het competitieaspect komt op de achtergrond.”

Heeft u eventuele voorbereidingen gevolgd voor Wedstrijd van kampioenen ?
Eerlijk gezegd had ik er niet echt de tijd voor. Ik probeer nog steeds wat wedstrijdoefeningen te doen door naar ze te kijken en te proberen te reageren, maar ik heb geen specifieke voorbereidingen getroffen.

Ik ben dit jaar ook teruggekomen Slag om de Meesters Dat brengt grote helden samen 12 schoten middag. Zeg jij dat? Wedstrijd van kampioenen Is het moeilijker?
Het is moeilijk om te vergelijken. Er zijn veel helden 12 schoten midi Die daar hun plaats in zullen krijgen Wedstrijd van kampioenen. Maar gevechtsmeesters, Het is meer gericht op plezier, op het herenigen met vrienden, omdat we op persoonlijk vlak een hele goede groep hebben gevormd. Wanneer ik naar … Ga 12 schoten om 12.00 uurIk zou zeggen dat het competitieaspect echt op de tweede plaats komt. Het is vooral om vrienden te ontmoeten.

Zou Timothy een nieuwe versie van willen proberen? Wedstrijd van kampioenen Ondanks zijn nederlaag? Hij antwoordt

Hebt u Cyril Ferraud buiten de lucht ontmoet?
We praten een beetje, want elke keer komt Cyril Ferraud de kandidaten bekijken voordat hij deelneemt. Ze komen ons vertrouwen schenken, begroeten ons en bedanken ons voor onze deelname. Dat is aardig van hem.

U vermeldde uw celibaat in Slagen 12.00 uurKun je solliciteren De liefde ligt in de wei ?
Nee, ik zie mezelf daar helemaal niet aan meedoen. Als ik op tv ben, is het om te spelen. Ik houd mijn persoonlijke leven liever voor mezelf.

Ben je van plan om mee te doen aan een ander tv-spelprogramma?
Volgend jaar, Ik wil graag mijn geluk nog eens beproeven Vragen voor de held. Maar het is helemaal geen vaststaand idee, want ik heb een druk leven. Meedoen aan tv-games is erg spannend, maar kost tijd. Ik moet mezelf barrières kunnen opleggen.

Ben je nog toe aan een nieuwe versie van Wedstrijd van kampioenen ?
Natuurlijk, als je het geluk hebt om uitgenodigd te worden.

De rest staat onder deze advertentie