Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zangeres Julie Petrie maakte bekend dat ze op 67-jarige leeftijd kanker kreeg

Zangeres Julie Petrie maakte bekend dat ze op 67-jarige leeftijd kanker kreeg

Triest nieuws voor de 67-jarige zangeres Julie Petrie… Op 28 februari kondigde ze aan dat ze vrij moest nemen om kanker te bestrijden.

Op 15 december opende ze haar nieuwe tour, “origami toren met een twee uur durend concert in Nouvelle Ève in Parijs. Naast een nieuw album heeft de 67-jarige zangeres Julie Petrie haar fans een datum gegeven in 2023 en 2024.”Met zoveel mooie podia en muzikale waanzin”zoals ze uitlegde op haar sociale netwerken.

Op 28 februari 2023, nog steeds de ster van de jaren tachtig, kondigde ze via haar Instagram-account heel verdrietig nieuws aan … aan haar fans legde ze uit voor de camera: “Ik ben je de waarheid verschuldigd, dat zal ik je vertellen, want we zullen elkaar een tijdje niet zien. Twee maanden voordat ik weer het podium op ga.”.

Julie Petrie verklaart dat de reden voor deze afwezigheid medisch is, en details: “Ik heb endometriumkanker. Ik word op 7 maart geopereerd. Ik ben klaar om te vechten, ik ben een vechter. Soms gaat mijn hart tekeer.”

Om hulp te vragen, lanceerde de beroemde vertaler “Eve get up” een oproep op internet. Aan degenen die van haar houden en haar volgen, bevestigde de mooie roodharige: “Ik heb je steun nodig, want je bent hier. Misschien vechten we samen. Ik weet dat als ik aanwezig ben, dat me een goed gevoel geeft. Ik ga tot het einde van mijn gevechtEn tot slot, in deze geheimen die meer dan één persoon verrasten en verbaasden: “Ik wil niet dat iemand anders wegneemt wat ik net heb gezegd. De waarheid is dat ik het je verschuldigd ben“.

READ  Belangrijkste doelgroepen: "Les Profs" op TF1 was een klein succes met 3,5 miljoen, maar werd gevolgd door "Germinal" op France 2 en "Incroyable Talent" op M6 - Arte en form op 1,2 miljoen

FA