Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charles III beroofde Harry en Meghan van hun woning in de buurt van Londen

Charles III beroofde Harry en Meghan van hun woning in de buurt van Londen

Frogmore Cottage, gelegen op het koninklijke landgoed van Windsor Castle, werd in 2018 aan de hertog en hertogin van Sussex geschonken als huwelijksgeschenk van Elizabeth II.

Harry en Meghan zijn dat ook geweest Ze vroegen om hun woning in Frogmore Cottage te verlaten.. Een woordvoerder van de hertog en hertogin van Sussex maakte op woensdag 1 maart bekend dat koning Charles III het naar de Verenigde Staten vertrokken echtpaar had teruggetrokken uit het gebruik van hun Britse residentie in Windsor, zonder verder uit te weiden.

Dat meldt het Dagblad de zon En De TelegraafStuur Buckingham Palace “Bericht om te evacueren” Aan het paar, dat sinds hun terugtrekking en hun dramatische vertrek uit het VK in 2020 de aanvallen op de koninklijke familie heeft verdubbeld. Charles III zou de Sussex geen nieuwe residentie hebben aangeboden, waardoor ze elk koninklijk adres zouden worden ontzegd tijdens hun zeldzame reizen naar het VK.

De Frogmore Cottage met vijf slaapkamers op het landgoed Windsor Castle in West-Londen werd in 2018 door Elizabeth II aan de hertog en hertogin van Sussex geschonken als huwelijksgeschenk. De renovaties van het paar brachten meer dan € 2 miljoen op kosten van de belastingbetaler, en Prins Harry moest ze terugbetalen zodra hij uitcheckte.

“Straf” na Harry’s dagboek?

Hoewel het paar de intrekking van de speciale politiebescherming al voor de rechtbank aanvecht, lijkt deze beslissing een straf te zijn nadat Harry begin januari zijn titelloze memoires publiceerde. alternatief, waar hij afrekent met zijn gezin. Hij vertelt met name over een gewelddadige ruzie met zijn oudere broer William, erfgenaam van de troon, over zijn vrouw Meghan en beschuldigt koningin Camilla ervan privégesprekken in de pers te hebben onthuld.

READ  "Animal Kingdom" speelt Romain Duris en Adele Exarchopoulos in gruizige fantasie van Thomas Cayley

Sussex zal het hebben “tot de vroege zomer.”of na de kroning van de koning, gepland voor 6 mei, om hun bezittingen in de residentie te verhuizen, volgens een bron dicht bij het paar, geciteerd door hun biograaf Omid Scobie, in een artikel voor Yahoo-nieuws. Volgens de bronnen geciteerd door deze gerenommeerde journalist die dicht bij het paar staat, waren Harry en Meghan dat ook “verrast” Dit besluit is vergelijkbaar “zware straf”.

volgens de zonDe koning zou prins Andrew vragen om in Frogmore Cottage te komen wonen om zijn huidige levensstijl in de luxueuze Royal Lodge in Windsor te verminderen. De koning zou dus overwegen zijn jaarlijkse toelage van £ 250.000 (ongeveer € 283.000) in te trekken, waardoor het moeilijk zou worden om het onderhoud van de Royal Lodge te financieren.