Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het is verloren”: Mathieu Delorme is diep verontrust door de openhartigheid van Alexia Laroche-Joubert

Alexia Laroche-Joubert was uitgenodigd voor de TPMP-groep en het ontbrak haar niet aan openhartigheid tijdens een gesprek met Matthieu Delormeau.

Op woensdag 1 maart 2023 was Alexia Laroche-Joubert gastgastheer van Cyril Hanouna bij TPMP. Producer’s gelegenheid om openhartig vragen van columnisten te beantwoorden. Zoals altijd aarzelde Matteo Delormo niet om zichzelf op te richten en zijn carrière vooruit te helpen. De presentator van TPMP People vroeg zelfs aan de producer van Koh-Lanta: “Heb je ooit met mij willen werken en zo ja, waarom?” , hij vroeg haar. En heel eerlijk antwoordde de voorzitter van Miss France: “Ik had met je kunnen werken, in een tijd dat ik minder afwijkend was,” Je gooit het in zijn gezicht.

Een antwoord dat Matteo Delormo schokte. En hij is nog niet aan het einde van zijn verrassingen: Als je een echt antwoord wilt, denk ik dat je een beetje verdwaald bent.Ze vervolgt. Wat de columnist, die sloot als een oester, van streek maakte. komt eraanAlexia Laroche-Joubert Het bood ook de gelegenheid om meer te weten te komen over de zaak Denis Pruniart. De gastheer is zelfs beschuldigd van extreem verontrustend gedrag met enkele van zijn medewerkers. “Ik kan er meer over praten sinds ik al zeven jaar met hem samenwerk en dat ik de baas ben van een bedrijf waarmee hij samenwerkt. Dus de spanning is, ja, het is soep met melk. Het is melksoep voor beide geslachten. , het zou melksoep kunnen zijn met een jongen, een meisje …”, verklaarde ze.

Alexia Laroche-Joubert bespreekt de zaak Brogniart

En dus keert Alexia Laroche-Joubert terug naar de zaak: “Hij is erg veeleisend, dat klopt. En in levensomstandigheden, omdat beide gebeurtenissen plaatsvonden in levensomstandigheden op TF1, in het aangezicht van een medewerker, is het soep au lait, dus ik vind het echt indrukwekkend dat hij zich onmiddellijk verontschuldigde.” Dat het voor de twee jonge vrouwen gewelddadig voor hen was, dat betwist ik niet en ik denk dat Dennis zich niet bewust was van zijn kwetsbaarheid. Dat was jong 14 juli. En Charlotte Namora, die een grote persoonlijkheid heeft, is geschokt. Dit is natuurlijk niet acceptabel.”

READ  Christoph Willem werd opgepikt door een beroemde strip, en hij gaf zijn naam!