Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top Chef maakt zijn belofte van een kortere show niet waar

Top Chef maakt zijn belofte van een kortere show niet waar

Pierre Olivier M6

Pierre Olivier M6

Kijkers zagen dat de eerste aflevering van seizoen 14 te lang was.

TV – Ben je nog te lang, topchef? En wederom klaagden veel kijkers op sociale media over de lengte van het eerste nummer van het veertiende seizoen, dat woensdagavond 1 maart werd uitgezonden op de zender M6.

Zoals gewoonlijk zaten fans van het kookprogramma rond 21.10 uur voor hun televisie om de genomineerden voor dit nieuwe seizoen te ontdekken. Ook dit jaar zullen chef-koks Glen Fell, Paul Perrier en Philippe Etchebest hun kunsten naar de finale proberen te brengen. En Hélène Darozes zal ze volgens een nieuwe spelregel inhalen in de kwartfinales.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Pas twee en een half uur later, omstreeks 23.30 uur, waren de namen bekend van de laatste directe personen die in aanmerking kwamen om zich bij de brigade aan te sluiten. Braves vervolgde het tweede deel van de avond met een laatstekansproef, waarin uiteindelijk twee van de favorieten werden uitgeschakeld. Eindtijd: middernacht na een kwartier. En het stelde sommige netizens niet tevreden, zoals je hieronder kunt zien.

Sommigen besluiten uiteindelijk om voor het einde naar bed te gaan.

Afgelopen december bevestigde de serie het toch Huffpost Bereid kortere lussen voor en verwijder de laatste kans-test. Die is namelijk nog in een ander format, waarbij in het tweede deel van de avond een slotduel tussen de twee kandidaten wordt uitgeschakeld. De laatste winnares van de duels keert in de kwartfinales terug in de competitie met Helen Darroes.

READ  "The time is 3:30" in de handen van Jarrah.. de laatste interventie werd onthuld!

Ten slotte, als het eerste deel van de show iets korter was, is het totale aantal delen langer dan in voorgaande jaren.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Bovendien deelde hij volgens cijfers van de Médiamétrie BiomediaTop Chef was na France 2 het op één na best bekeken programma van de avond met 2,69 miljoen kijkers (14,6% van het totale publiek). De start was minder goed dan de start van het dertiende seizoen, waar 3,26 miljoen mensen op af kwamen.

Zie ook op Huffpost :