Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Drugsverslaving verpest mijn leven”: dit wanhopige korte bericht dat Pierre Palmed naar zijn laatste medewerker stuurde

Cyril Hanoune en zijn team verwelkomden op donderdag 2 maart Christophe Compario, directeur en nieuwste medewerker van Pierre Palmed. De laatste onthulde privé een verontrustend kort bericht dat de komiek hem kort voor het ongeval had gestuurd.

Pierre Balmed is momenteel opgenomen in het Kremlin-Bicêtre na een beroerte op 24 februari, en zal worden opgesloten in de Fresnes-gevangenis in Val-de-Marne, wanneer zijn gezondheid het toelaat. Ondertussen blijven er onthullingen rond hem komen, vooral degenen om hem heen, die goed op de hoogte waren van zijn drugsverslaving. Op woensdag werd Christophe Compario, die de laatste twee uitvoeringen van Pierre Palmed produceerde, vermaakt door Cyril Hanoune en zijn team, en de laatste zegt dat hij al snel gedesillusioneerd raakte door de drugsverslaving van de ster.

Na een succesvol optreden in oktober wordt het ingewikkeld bij de tweede show. “De tweede datum (15 januari, noot van de redactie) werd aangeboden door het Mathurin Theater in ParijsChristophe Compario legt uit. Pierre Palmed bevestigt zijn komst maar vraagt ​​de producent en regisseur om “Drie dagen geleden een briefje om (hem) eraan te herinneren, Het verhaal dat (hij) onzin doetAls het zover is, verplicht de producer zich, maar er komt geen reactie van Pierre Palmed.

Pierre Palmed is heel duidelijk over zijn verslavingsprobleem

Het team bombardeert de cabaretier vervolgens met brieven en telefoontjes, maar er is radiostilte tot de avond van de voorstelling, wanneer de show uitverkocht is. De volgende dag ontvingen Christophe Compario en zijn medewerkers een onmiskenbare sms van Pierre Palmed. “Ik schaam me dat ik die smerige truc met je deed gisteravond. Maar ik zit momenteel in een periode waarin drugsverslaving mijn leven verwoest en ik heb het niet kunnen voorkomen, laat staan. Het spijt me heel erg, heel verdrietig, en ik hoop dat je je aanbod toch kunt afhandelen. Mijn excuses… PeterDe boodschap is expliciet.

READ  "Frankrijk heeft geen transpersoon die herkenbaar is voor het publiek", klaagt La Briochée