Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cheese in Quiche Lorraine: chef-kok Echebeast wekt controverse op met zijn receptenvideo

Cheese in Quiche Lorraine: chef-kok Echebeast wekt controverse op met zijn receptenvideo

Kaas in quiche Lorraine? Philippe Etchebest realiseerde zich dat door zijn recept dat vrijheden neemt met traditie op zijn YouTube-kanaal te plaatsen, hij wist dat het de toorn van puristen zou wekken. En het is niet mislukt.

Kish Lorraine-puristen zijn geschokt. Chef-kok Philippe Etchebest deelde onlangs een receptenvideo op zijn YouTube-account, gewijd aan koken. Dit laatste recept was niemand minder dan de beroemde Quiche Lorraine, een van de meest populaire gerechten uit de Franse keuken. En volgens de traditie bestaat het uit slechts vier ingrediënten: deeg, eieren, room en spek. Geen kaas te bekennen, maar toch durfde de chef vanuit het Zuidwesten.

En hij weet het. Want hij waarschuwt in zijn video:Ik hoor de puristen al hatelijk huilenOmdat we geen kaas in Lorraine’s taart doen. Ik ook , Ik draag het omdat ik er dol op ben!

“Waarom in quiche?”

Een argument, niet naar de smaak van de puristen, ook al zijn de boze commentaren grotendeels in de minderheid. De verdedigers van de traditie lieten de kans echter niet voorbijgaan om de chef de les te lezen. “En zou je in gratin dauphine een vriend van harde kaas stoppen? Nee ! Dus waarom in quiche? Een schreef bijvoorbeeld.

En een ander schrijft, ook geen halve maat: “JHij was jarenlang enorm verliefd op ChefIk aanbad hem bijna… Doe zelfs kaas in quiche Lorraine... RIP mijn liefde voor Fifi.”

#QuicheGate

Oorspronkelijk werden quiches gegeten op het platteland van Oost-Frankrijk, toen men gebruik maakte van de dag waarop het brood werd gebakken, om de nog hete oven te gebruiken om bereidingen te bereiden. Pas in de 19e eeuw werd spek toegevoegd aan de hoofdpijn, het coche Lorraine-apparaat, gemaakt met verse room, Volgens Geo.

READ  Op 23 juni 2023 komt er een grote verandering voor 4 sterrenbeelden

En als de keuken voortdurend evolueert, zijn er nog steeds mensen die tradities verdedigen. Zo heeft de National Association for the Defense and Promotion of Purebred Quiche Lorraine (SNDPAQL) duidelijk gereageerd op wat het op Twitter al #QuicheGate noemt.

Een discussiewaardig onderwerp over de fatsoenlijke plek in Carbonara.