Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lanta – Alexander houdt zich niet aan de comfortspelbonus en maakt netizens woedend

Lanta – Alexander houdt zich niet aan de comfortspelbonus en maakt netizens woedend

Deze dinsdagavond, op “Koh-Lanta”, toonde Alexander weinig interesse in de beloning die werd geboden voor het ontspannende spel … (TF1 screenshot)

Aanstaande dinsdag 28 februari hebben kijkers een date met de tweede aflevering van de 24e editie van “Koh-Lanta”, op TF1. Georganiseerd door Dennis Brogniart, bevat dit seizoen, genaamd Holy Fire, genomineerden met sterke persoonlijkheden. De laatste avonturier had het over deze avond: Alexander, van het rode team, die tijdens de gezellige wedstrijd van vanavond (helemaal) niet blij was met de beloning die op het spel stond…

Jagen, te weinig voor hem. Dinsdagavond zendt TF1 de tweede aflevering uit van “Koh-Lanta: Le Feu Sacré” tussen Team Paniman (in het geel) en Team Tinago (in het rood). In dit nieuwe seizoen falen samen met Denis Brogniart twintig avonturiers, waaronder tien vrouwen en tien mannen, op het Filippijnse eiland Luzon. Ze hebben de Franse, Belgische of Zwitserse nationaliteit en hopen het heilige vuur te verkrijgen dat wordt gesymboliseerd door de lavasteen talisman. Deze kracht staat centraal: het stelt de persoon die het verkrijgt in staat zichzelf te beschermen tegen eliminatie of een andere persoon naar keuze te beschermen tijdens een raadsvergadering, zelfs als ze in het andere team zitten! Een geweldige manier om jezelf te beschermen en je lot te beheersen om 40 dagen overlevingsspel te overleven, hoewel er zeker verschillende strategieën zullen uitkomen. Aan het einde van het avontuur wint slechts één avonturier de beloning van € 100.000. Vorige week, tijdens de eerste raad, kon Celia ondanks haar jarenlange atletische voorbereiding de eerste uitzending van het spel niet overleven: ze werd uitgeschakeld na slechts drie dagen vol avonturen, en haar klasgenoten bestraften haar vanwege haar “hard genoeg” persoonlijkheid en “Niet genoeg geïnvesteerd” persoonlijkheid. Een heel moeilijke beslissing om het beroep van gezinsassistent te aanvaarden, zij die al 14 jaar op het aanbod heeft gesolliciteerd! In de eerste aflevering was ook een andere kandidaat te zien in de persoon van Helena. De jongedame, die opviel tijdens de hindernisbaan, zou volgens netizens veel arrogantie hebben. Overleef jij deze tweede aflevering?

READ  Een voormalige minnaar van Serge Gainsbourg vertelt over hun relatie

Video – ontdek de minuut Denis Broniart

“Het zal ons nooit vervelen!”

Vanavond ontmoetten de Banneman en de Teenagos elkaar in een estafette-rusttest die ieders vaardigheid vastlegde. De instructies zijn eenvoudig. Tien gele doelen aan de ene kant, tien rode doelen aan de andere kant en een doelpunt: het team dat erin slaagt een beek over te steken en als eerste de tien doelen te doorbreken, wint het ontluchtingsspel. Na vier dagen vol avonturen is er ongetwijfeld honger! Dat is goed: de beloning voor het team dat dit evenement wint, is een vispakket met vinnen, masker, snorkel, lijn, net en harpoengeweer. In antwoord op een vraag van Denis Brogniart stak Benjamin, van het gele team, zijn diepe verlangen om deze groep te winnen niet onder stoelen of banken: “Het is echt een van mijn doelen hier (…) Het zal echt een droom zijn, de beste beloningen voor mij!” De 23-jarige matroos was geboeid. Toen wendde Denis Brogniart zich tot het rode team om te vragen wie Ben Tenago wist te vangen. Alexander, die met een knikje volmondig “nee” zei, legde uit: “Ik had liever rijst gehad! Vissen is te ingewikkeld…” zei hij tegen de gastheer. Deze opmerking van de 34-jarige logistiek manager bleef niet onopgemerkt op Twitter: veel netizens gaven zelfs de palm van hun haat aan de rode avonturier!

Nadat zijn team was verslagen, moest Nicholas de heilige vuurtalisman doorgeven aan een van de zegevierende Reds. Dus koos de gele avonturier ervoor om het waardevolle ding aan Rody te geven.

READ  De 12 uur durende stakingen: wat Jean-Luc Reichmann werkelijk deed tijdens de uitzending van de wedstrijd!