Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Drucker: De presentator van “Vivement dimanche” is uit het ziekenhuis en we weten wanneer hij weer in de ether komt

Michel Drucker: De presentator van “Vivement dimanche” is uit het ziekenhuis en we weten wanneer hij weer in de ether komt

“Hij bereidt zich al voor op zijn comeback”, bevestigt Stéphane Setbon-Gomez, directeur antennes en programma’s bij France Télévisions.

Begin februari, Michaël Drucker Hij werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. De Franse tv-ster is opgenomen in een ziekenhuiscentrum in Ile-de-France voor een reeks medische onderzoeken. Hij onderging in 2020 een reeks onderzoeken in verband met hartoperaties. Dat jaar zei hij Ze onderging een operatie voor infectieuze endocarditis, vervolgens voor een drievoudige bypass en ten slotte voor een littekeninfectie.

Lees ook:
TV: Na een “wonder” in 2020 wordt Michel Drucker in het ziekenhuis opgenomen met een hartaandoening

Deze maandag leerden we dat de iconische persoonlijkheid van de Franse televisie is Zondag werd hij ontslagen uit het ziekenhuis. Hoewel het maar een week zou duren, duurde het verblijf van de 80-jarige presentator in het ziekenhuis uiteindelijk bijna drie weken. Fout van artsen bij het opsporen van recidive-elementen die zorg behoeven binnen twee weken.

Lees ook:
Michel Drucker in het ziekenhuis: zijn familieleden melden het nieuws van de gastheer van “Vivement dimanche”

Wanneer keert Michel Drucker terug naar de show “Vivement dimanche”?

‘Michel maakt het goed. Hij is weer thuis. Hij heeft rust nodig na deze slopende weken van ziekenhuisopname Hij bereidt zich al actief voor op zijn comeback.”verzekert Stéphane Setbon-Gomez, directeur antennes en programma’s van France Télévisions in Columns Parijse.

Lees ook:
De komst van “Vivement dimanche” op France 3, zijn projecten en zijn pensionering… Documenten van Michel Drucker

READ  Bruno Le Maire schrijft over de anus, en niemand was erop voorbereid

Terug naar de antenne die moet gebeuren Medio aprilVolgens onze collega’s. De periode van zijn afwezigheid Zondag rol Het zal gevuld zijn met herhalingen. Idem voor zijn programma.van jou naar mij.” Aanvankelijk geschorst tot half maart, zal hij naar verwachting pas in september volgend jaar terugkeren.