Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zangeres Britney Spears bevrijd van voogdij van haar vader

Een rechtbank in Los Angeles (Californië) heeft woensdag 29 september besloten om de voogdij van Britney Spears over haar vader Jamie in te trekken, in overeenstemming met de wensen van de zangeres die in aanmerking kwam voor“willekeurig” Deze maatregel, die ontbinding vraagt.

Rechter Brenda Penny zei tijdens de langverwachte hoorzitting dat de huidige deal zo was ‘Onhoudbaar’ zoals het is. Dus ik heb besloten, “in interesse” Van de kunstenaar heeft Jimmy Spears’ commentaar op zijn rol als leraar onmiddellijk effect.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Britney Spears vecht tegen haar voogdij en Amerika verzoent zich

Dit toezicht, gecreëerd in 2008 na de mentale stoornissen van de ster, is voorlopig nog steeds van kracht, maar Jamie Spears heeft tot nader order geen zeggenschap meer over het privéleven of de financiën van zijn dochter en is nu in handen van professionals. De rechtbank zal naar verwachting uitspraak doen over het einde van deze voogdijprocedure tijdens een toekomstige hoorzitting, waarschijnlijk tegen het einde van het jaar.

Jimmy Spears “Het moet op 29 september worden opgeschort en de bewaking moet snel eindigen.”Matthew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, schreef in een verzoekschrift dat deze week werd ingediend. “Elke dag die met hem als leraar voorbijgaat Elke dag en elk uur Het is een dag voor zijn dochter om angst en pijn te lijden.”, voltooide hij.

leger van fans

Ter ondersteuning van zijn verklaringen, een recente documentaire van The New York Times (Neem de controle over Britney SpearsJamie Spears wordt beschuldigd van het in het geheim installeren van bewakingscamera’s in de kamer van haar dochter en het opnemen van haar privégesprekken. Haar vader ontkende dat hij enige illegale controle over zijn dochter uitoefende.

READ  Challenge”, gebruikten de deelnemers allemaal condooms, maar niet op de manier die je zou denken
Tientallen Britney Spears-fans verzamelden zich in een rechtszaal in Los Angeles, in afwachting van de verwijdering van de voogdij die werd uitgeoefend door de vader van de ster op 29 september 2021.

Nog een documentaire, Britney vs Spears, geproduceerd door Netflix, beweert dat de 39-jarige zangeres aan het begin van de voogdijprocedure twee keer heeft geprobeerd om in deze zaak door haar advocaat op de hoogte te worden gesteld, wat werd geweigerd. Ze kon pas in juli van dit jaar een raad van bestuur aanstellen.

In augustus leek Jimmy Spears zelf eindelijk te zijn bezweken voor de druk: hij vroeg de rechtbanken de voogdijprocedure te beëindigen en verklaarde dat de zanger ‘Ze denkt dat ze haar leven aankan’ vanaf nu.

Lees ook De vader van Britney Spears stemt ermee in om de voogdij van zijn dochter te beëindigen

Britney Spears verzette zich publiekelijk tegen deze status onder voogdij tijdens haar getuigenis in de rechtbank of in posts op sociale netwerken. Ze zei met name dat ze haar spiraaltje niet kon laten verwijderen toen ze nog andere kinderen wilde en dat ze gedwongen werd medicijnen te nemen waar ze zich ongemakkelijk bij voelde. “dronken”.

Het wordt al jaren ondersteund door een leger van fans die eisen “Uitgave” hun fetisj. Ze waren woensdag weer met velen (honderd) verzameld voor de rechtbank in Los Angeles.

De wereld met AFP