Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karen Le Marchand flirt met liefde in Pre 2021: A Revelation for a Couple

Elke maandag kunnen M6-kijkers bijpraten Liefde in de wei 2021. Delphine, Vincent Le Provençal, Hervé en andere boeren van het seizoen zijn het stadium van speeddaten gepasseerd. Zo kan het publiek het avontuur van de kandidaten volgen en hen aanspreken op de boerderij. En zoals Karen Le Marchand onthulde in een Instagram-verhaal, aanstaande woensdag 29 september, gaat het voor een van de deelnemers in een stroomversnelling.

Vandaag zat de 53-jarige presentatrice in de studio haar stem op te nemen voor een aflevering Liefde in de wei 2021. En ze heeft niet nagelaten belangrijke informatie te onthullen aan haar volgers op Instagram. In het verhaal konden netizens haar voor de microfoon zien en zeiden: “eh! Het was duidelijk dat de bergen klapperden. En sinds het geheim van de eerste kus van het paar werd onthuld, hoeven we ons misschien niet meer te verstoppen.

Karen Le Marchand heeft natuurlijk niet de naam onthuld van de boer en concurrent die een enorme mijlpaal in hun relatie hebben bereikt. Maar als je berg zegt, kunnen we denken aan Paulette die in Zwitserland woont. De ezeldrijver en barmanager brachten Dan, die haar twee jaar geleden al tijdens het mediteren had gezien, en Bruno bij haar thuis. Het laatste wat ik hoorde, had ze een lichte voorkeur voor de laatste, die het prettiger vond om met zijn dieren te werken. Het zou Jean-Francois kunnen zijn, een 48-jarige schapenfokker in Areej. Hij liet Melanie en Mary Ange naar zijn huis komen. Maar voorlopig hebben kijkers hun aankomst op de boerderij nog niet door.

READ  Onze keuze is op woensdag 12 april

Wat zeker is, is dat dit seizoen veel boeren in staat heeft gesteld liefde te vinden. Op 16 september schreef Karen Le Marchand op Instagram: “Het einde van het filmen van de resultaten van het zestiende seizoen! Met een record aan verliefde koppels al jaren… hartverwarmend! Bedankt allemaal, vrienden, voor deze periode van gedeeld geluk.