Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heeft Ryan Bensetti nog steeds contact met Dennitsa Ikonomova?  antwoord geven

Heeft Ryan Bensetti nog steeds contact met Dennitsa Ikonomova? antwoord geven

Sinds het winnen van Dance with the Stars in 2014 heeft Rayane Bensetti een dubbelzinnige relatie met Denitsa Ikonomova. Deze dinsdag 28 september beantwoordde de komiek op Instagram een ​​vraag over het Dancing With the Stars-jurylid.

in 2014, Ryan Bensetti Hij neemt deel aan het vijfde seizoen van Dancing with the Stars op TF1. In een duet met Denitsa Ikonomova klimt de jonge acteur naar de finale en wint grotendeels de competitie. Terwijl de 28-jarige komiek de sets van de film doorkruist, Hij onderhoudt dubbelzinnige relaties met Denitsa Ikonomova. Twee jaar na het winnen van het vijfde seizoen van de populaire TF1-show, plaatste de Bulgaarse danseres een foto van de trofee op Instagram, samen met dit mysterieuze bericht: “Het was vandaag twee jaar dat we deze mooie trofee wonnen met Ryan Pencetti. We wilden je uit de grond van ons hart bedanken dat je altijd bij ons bent! Samen of apart, we kunnen altijd op je rekenen, bedankt.”

mysterieuze relaties

Een paar jaar later, in 2020, Dennitsa Ekonomova was het niet oneens toen Je t’aime enz. beweerde dat Rayane Bensetti haar “minnaar” was. Al snel gaven de twee dansers nooit de aard van hun relatie aan, maar stuurden ze allebei ontroerende berichten op sociale netwerken. Sinds afgelopen zomer zijn ze niet meer naast elkaar verschenen, waardoor fans zich zorgen maakten. Afgezien van de foto waarop ze tot zonsondergang in juli 2020 met hun rug lachen, zijn er geen foto’s meer gefilterd op sociale netwerken.

Stel een vraag op Instagram

Deze dinsdag 28 sept. Ryan Bensetti Hij organiseerde een vraag-en-antwoordsessie op Instagram. Voor de vraag: “THeb je nog contact met Dennitsa? “Representatief antwoord: “Ja! Trouwens Ik vind haar aan de top als jurylid bij Dance with the Stars. Dus deze reactie stelt veel fans gerust, die zich al meer dan een jaar zorgen maken over de staat van hun relatie.

READ  “Hij heeft geen föhn-thema” In “TPMP” ontketent Rachida Dati het thema van Eric Ciotti