Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit verborgen talent van Kristel verrast netizens

Het einde van de Girl Power alliantie? In de nieuwe aflevering van “Koh-Lanta: de legende” die dinsdag 28 september op TF1 werd uitgezonden, veroorzaakte het “plotselinge” vertrek van Clementine, die zich sindsdien bij het Verboden Eiland heeft aangesloten, opschudding. Tot het punt van verzwakking van de alliantie gecreëerd door Compa, Clemence, Jade, Alex en alle andere vrouwen in de twee teams. Gescheiden tussen rood en geel, vinden de kandidaten het moeilijk om met elkaar te communiceren… behalve Kristel die deze avond schitterde met haar talent voor telepathie.

Dinsdagavond zendt TF1 de vijfde aflevering van “Koh Lanta, the Legend” uit. Een aflevering die wordt gekenmerkt door de aankomst van Clementine op Ile des Banes, na haar eliminatie tijdens het laatste concilie. En dus voegde de jonge vrouw zich bij Ugo en Maxim. Ugo, die tien dagen eerder op het eiland was geland, wist het nieuwe evenement in de arena te winnen, waardoor Maxim werd uitgeschakeld.

De comforttest van deze week was ongekend: bij de start als team konden slechts vier spelers, twee van Yellows en twee van de Reds, tot een einde komen. Zo stonden Phil, Claude, Laurent en Tehora tegenover elkaar in de finale van dit evenement. Claude, Phil en Tehiora wonnen het evenement. equivalent? Mogelijkheid om een ​​grote mand te vullen met groenten en fruit. Maar deze aflevering werd vooral gekenmerkt door de alliantie van vrouwen die sinds het vertrek van Clementine is ondermijnd. Sinds hun splitsing van de gele en rode teams, kunnen de kandidaten niet langer met elkaar communiceren om hun strategie te bespreken om mannen uit de competitie te elimineren… te beginnen met Claude.

READ  "Zo blij en zo nerveus", bereidt Charlotte Gainsbourg zich voor om het huis van haar vader te openen

Video – Ontdek de minuut van Denis Bruniart

‘Kristel de ziener?’

Tijdens de comforttest begrepen de kandidaten de verwijdering van Clementine. De kijkers merkten ook de verbijsterde blik van Kumba op en merkten de afwezigheid van het voormalige rode filter op. Als Clémence meer probeerde te weten te komen over de uitkomst van het laatste advies, wees Namadia dat al snel af: de kandidaat wilde geen woord uitleg geven over het vertrek van Clémentine. Het is dus moeilijk om meer te weten. Moeilijk ? Niet voor Christelle die dankzij de blikken die met Jade werden uitgewisseld, begreep wie tijdens het laatste concilie tegen Clémentine had gestemd. Een talent dat netizens op zijn zachtst gezegd verraste!

Het is Candice, ontslagen door Compa en Kristel, die vanavond werd uitgeschakeld aan het einde van een buitengewoon bestuur dat vlak na een immuniteitstest werd gehouden.

Video – ‘I Don’t Know Myself Anymore’: avonturier uit Alle Koh Lanta erg teleurgesteld over show