Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Drucker ontvangt alleen gekleurde mensen”, schokte Mimi Mathy, in elkaar geslagen door Babette de Rosier!

Een ding is zeker, Babette de Rosier heeft haar tong niet in haar zak. gast te zien luxe moment, spraken de Franse chef-kok en huidig ​​lid van de regionale raad van Ile-de-France opnieuw met Mimi Mathé over een reflectie die de actrice in 2011 had kunnen maken met Michel Drucker, terwijl de gastheer “Zondag Sterk” Toegewijd aan de buitenkant. “Mimi Mathi, wat ze toen zei is onaanvaardbaar! »Ze zei. En om toe te voegen: “Toen ze me zag weggaan, grijnsde ze met ongelooflijke minachting omdat Drucker alleen mensen van kleur begroette.”

Dit is niet de eerste keer dat Babette de Roziere Mimi Mathé beschuldigd van racistische opmerkingen, ze werd uitgenodigd op een filmlocatie. non-stop mensen In 2014, de voormalige chef-kok van c voor jouDit verhaal werd eerder genoemd door toe te voegen: “Mimi Mathi is een nogal dom en dom persoon. Ze is gemeen, ze is een nep-goede man. Bovendien weet iedereen om hem heen heel goed dat ik de waarheid vertel!” » Gewelddadige uitspraken die niet lang op een reactie van de belangrijkste belanghebbende uitlokten: “Ik barstte in tranen uit… ik was zo geschokt… Je kunt in mijn zaken zeggen wat je wilt, mijn lichaam aanvallen, maar zeggen dat ik gemeen en maf ben, en vooral dat ik mijn team mishandel, is ondraaglijk voor mij.” zei ze toen.

Lisa Xian

Zie ook:

READ  Anne Romanov werd niet verlengd in Europa 1