Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgesloten. Lily-Rose Depp: Dat sluwe uitje waarbij ze haar moeder vermeed

Op 23 september ging Lily-Rose Depp naar haar moeders eerste stapjes, Vanessa Paradis, in het bestuur. Een geheim solo-uitje, waarbij het jonge model ervoor zorgde dat ze uit de buurt van haar moeder bleef.

Ze mag dan wel super druk zijn in haar carrière als actrice, maar Lily-Rose Depp vergeet haar moeder niet! Volgens de informatie ontvangen van dichterbij, het laatste nummer ervan ligt op vrijdag 1 in de kioskenHij is Oktober, de 22-jarige actrice, donderdag 23 september, ging naar een theatershow Analfabeet, waar zijn moeder, Vanessa Paradis, sinds 14 september haar eerste stappen op de planken heeft gezet. In het theaterpubliek van Édouard VII prees Lily-Rose enthousiast het optreden van haar moeder., die naast acteurs Felix Mwati en Eric Elmosnino een dappere moeder speelt.

Ze zorgde ervoor dat ze niet te dicht bij hem kwam. Om geen aandacht te trekken en de flitsen van de paparazzi te vermijden, bleef Lily-Rose achter en weigerde aan het einde van de show een pauze te nemen met haar moeder. altijd volgens dichterbijEn De moeder en dochter verlieten afzonderlijk het podium voordat ze een paar straten verder afspraken om een ​​taxi te delen. Daarna namen ze het beheer over van het huis van Vanessa Paradis, niet ver van de Place de la Bastille.

De moeder op het bord, de dochter op het scherm

Terwijl haar moeder bloeit op de panelen, vervolgt Lily Rose haar reis op het scherm. Na te zijn vertoond in de films reizigers door Neil Burger en rampspoed Geschreven door Nicholas Jarecki eerder dit jaarDe jonge actrice zal te zien zijn in Een rustige nachtGeschreven door Camille Griffin op 3 december. De film ging in première op het Toronto International Film Festival op 16 september en concentreerde zich op de dramatische kerstavond van het gezin.

READ  Thomas Dutronc, Pierre de Mer en Yuri Buenaventura sloten zich aan bij het label

Hoe koop je dichtbij? Je magazine is te koop vanaf vrijdag 1Hij is Oktober 2021 in uw kiosk, op Android, iPad en op KiosqueMag.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen