Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laury Tilleman geeft een heel slecht voorbeeld op Instagram en maakt netizens boos

Laurie Tillman barst van de energie en stelt zichzelf vaak uitdagingen. Laatste? Ga de roltrap in de verkeerde richting af. Het doel van de voormalige Miss France was zeker bereikt, maar niet zonder gevolgen.

Laurie Tillman leeft een leven met 100 mijl per uur. Ontdekt in 2010 tijdens de Miss France-verkiezingen, 30-jarige Britton Het vermenigvuldigt projecten en samenwerking en investeert met lichaam en ziel in de bescherming van het milieu. Het beperkt zijn vliegreizen tot het uiterste en moedigt zijn abonnees aan hetzelfde te doen en zich bij deze strijd aan te sluiten. Ophalen strandafval, fietstochten en seizoensconsumptie, Laury Tilleman is hier een voorbeeld van. Maar de grote jongen bij wie ik logeer, doet soms domme dingen.

Deze donderdag 30 sept. De vrouw van Juan Arbelaez Ze plaatste een video van haar in volle gang op haar Instagram-account. We zien haar een roltrap afgaan, maar keer van richting en draag dolken, alsjeblieft! Om de kolossale glimlach te zien die ze toont zodra ze de bodem bereikt, is Laurie Tillman weinig trots om zo’n uitdaging aan te gaan. Fans voegden zich bij zijn euforie en deze momentopname van humor werd uitgezonden op internet. Anderen waardeerden zijn gebaar niet. Hij wordt gevolgd door een miljoen mensen op het sociale netwerk, maar weinigen hebben misschien een slecht idee om zijn voorbeeld te volgen. Details die zijn critici duidelijk benadrukten in de opmerkingen van de post.

zijn gedrag bekritiseren

Sommige waren niet dodelijk: “Ondraaglijk!”, “Leuk om het idee aan kinderen te geven”, “Gevaarlijk, verboden”, “Ik dacht dat je slimmer was.” Aan deze kritiek wil Laurie Tillman geen gehoor geven. Liever besteden (…)

READ  "Star Academy": "Wat is faryngitis" ... Leah's bulten zijn de vreugde van het dagelijks leven

Lees hier meer op de site

filmpje – Laury Tilleman en Juan Arbelaez – Hun prachtige liefdesverhaal

Video “Bestaat u?”: Nagui voelt zich ongemakkelijk op verzoek van de maestro in Don’t Forget the Lyrics
Cécile Bois en haar man Jean-Pierre Michel vieren de verjaardagen van hun dochters met prachtige foto’s
Melanie Laurent herinnert zich ‘rampzalige’ audities voor twee actrices in ‘Breathe’
Estelle Lefébure: haar vertrouwen in ‘Liefde op het eerste gezicht’ van David Hallyday
FOTO Dans met de sterren: deze gênante foto van Anthony Colette onthuld door Lucy Lucas tijdens de training